Στην DREAMSTROM προσφέρουμε ευρεία γκάμα επιλογών για ειδικές κατασκευές και διακόσμηση επαγγελματικών αλλά και προσωπικών χώρων. Τα τεχνολογικά μέσα και η πείρα ετών μας παρέχουν τη δυνατότητα να προσφέρουμε καινοτόμα προϊόντα ξενοδοχειακού εξοπλισμού, που ανταποκρίνονται στις δικές σας ξεχωριστές ανάγκες, τόσο σε ποιότητα όσο και σε τιμή. Κατασκευάζουμε υποστρώματα (κρεβάτια) και κεφαλάρια, καναπέδες με ευελιξία στις διαστάσεις και την επιλογή υφασμάτων προσφέροντας άνεση, λειτουργικότητα και αντοχή.

Πέρα από τη μεγάλη γκάμα σε στρώματα, ανωστρώματα και μαξιλάρια, παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες για τον ιματισμό του ξενοδοχείου (σεντόνια, μαξιλαροθήκες, παπλωματοθήκες, πετσέτες προσώπου και μπάνιου, μπουρνούζια, ποδόμακτρα, παπλώματα, κουβέρτες, κ.α) αλλά και σε είδη amenities (σαμπουάν, αφρόλουτρα, σαπουνάκια, παντόφλες κλπ.).

Για το χώρο του εστιατορίου, τις αίθουσες δεξιώσεων και κοινωνικών εκδηλώσεων υπάρχει ένας εκτεταμένος κατάλογος από υφάσματα που μπορεί να επιλέξει κανείς για να κατασκευάσουμε τραπεζομάντηλα, skirting, καλύμματα για καρέκλες, κουρτίνες. Σε ότι αφορά το beach bar και την πισίνα μπορούμε να κατασκευάσουμε στρώματα ξαπλώστρας με αδιάβροχα υφάσματα σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων.

Τα προϊόντα μας θα τα δείτε στην ιστοσελίδα μας www.dreamstrom.gr, ή μπορείτε να έρθετε να σας ξεναγήσουμε στους χώρους του εργοστασίου μας στη ΒΙ.ΠΕ Ιωαννίνων ή να προγραμματίσουμε κάποιο ραντεβού στον δικό σας χώρο. Θα χαρούμε ιδιαίτερα για μια προσωπική γνωριμία μαζί σας!

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!