Σε μια σοβαρή καταγγελία προχώρησε ο καθηγητής του Πανεπιστημίου  Ιωαννίνων Βασίλης Νιτσιάκος,  σχετικά με την διεξαγωγή του 1ου Πανελληνίου Επιστημονικού Συνεδρίου της  Επιστημονικής Εταιρείας μελέτης του πολιτισμού των Βλάχων. Σύμφωνα με τον κύριο Νιτσιάκο το πρώτο συνέδριο βρέθηκε υπό την στενή παρακολούθηση της  Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών. Μάλιστα, φαίνεται πως οι άνθρωποι της ΕΥΠ βρίσκονταν ακόμη και μέσα στο χώρο διεξαγωγής του συνεδρίου, παρά το γεγονός πως αυτό με τα δύο όταν ζωντανά,  μέσω της πλατφόρμας YouTube. Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο Βασίλης Νιτσιάκος στην ανάρτηση του:

“Ενώ το Επιστημονικό Συνέδριο της Επιστημονικής Εταιρία Μελέτης Πολιτισμού Βλάχων μεταδιδόταν διαδικτυακά, παρέστη γνωστός υπάλληλος της ΕΥΠ από το κλιμάκιο Φλώρινας , ο οποίος με μεγάλο ενδιαφέρον και ορθάνοιχτα ώτα και οφθαλμούς ( μέχρι αλληθωρισμού) δεν έχασε ούτε δευτερόλεπτο. Έλεγε δε σε όσους επιδίωξαν γνωριμία ότι είναι τελωνειακός!
Στο κλείσιμο των εργασιών του απηύθυνα τον λόγο, παρατηρώντας πως δεν υπήρχε ανάγκη να είναι στην αίθουσα, αφού τα πάντα μεταδίδονται διαδικτυακά και αναρωτήθηκα, αν γι’ αυτό το έργο τους πληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος…
Χειροκρότησε και αυτός μαζί με ολόκληρο το ακροατήριο και σαν λαγός ετράπη εις φυγήν!
Σχόλιο: επιστρέφουμε τον χαρακτηρισμό ” ύποπτοι για αντεθνική δράση” στην ΕΥΠ!
Και στα επόμενα!”

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!