Με αίσθημα ευθύνης και άδολης αγάπης για το συνάνθρωπο κάθε ηλικίας, αποφάσισα να κατέλθω  ως υποψήφια Περιφερειακή σύμβουλος με το συνδυασμό του υποψηφίου Περιφερειαρχή Αλέξανδρου Καχριμάνη «Αξιοβιώτη Ανάπτυξη Ηπείρου».

Μέσα από τις τόσες «ζυμώσεις» και βιώματα της ζωής , νιώθω ότι μπορώ να προσφέρω, παραμένοντας δίπλα σε πολίτες κάθε ηλικίας. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στα Γιάννενα, την πόλη που αγαπώ και μάχομαι στην καθημερινότητα μου. Είμαι έγγαμη με τον επιχειρηματία Δημήτρη Νούσια και μητέρα της 18χρονης Κωνσταντίνας-Αρετής και του 15χρόνουΒασίληκάτι που σημαίνει ότι βιώνω καθημερινά το πρώτο «κύτταρο» της κοινωνίας την οικογένεια. Προέρχομαι επίσης από πολύτεκνη οικογένεια γνωρίζοντας πως είναι να μεγαλώνεις και να προσφέρεις στους πολλούς!

Εργάζομαι στη δομή του Δήμου Ιωαννιτών «Βοήθεια στο σπίτι» από το 2013 όπου εκεί ζω από κοντά τα προβλήματα της 3ης ηλικίας, μαθαίνοντας από τις εμπειρίες τους, τα βιώματα τους και κάθε τι που μπορεί να μεταδώσει ένας πολύπειρος άνθρωπος. Η εργασία μου δεν είναι εύκολη καθώς, έχω να κάνω με διαφορετικούς χαρακτήρες και διαφορετικές ανάγκες αυτών των συμπολιτών. Ωστόσο για εμένα η δουλειά μου είναι προτεραιότητα καθώς έχω να κάνω με ανθρώπους ,«βάζοντας ένα λιθαράκι» για την καλυτέρευση της ποιότητας ζωής τους!

Είμαι πτυχιούχος του «Bachelor of ARTS in Business administration and Marketing”. Έχω ασχοληθεί ενεργά με τους χορευτικούς συλλόγους και συγκεκριμένα με το Λύκειο Ελληνίδων.

Κατέρχομαι στην τοπική πολιτική «σκηνή» ,  στην τοπική αυτοδιοίκηση με τον συνδυασμό «Αξιοβίωτη Ανάπτυξη Ηπείρου» του πάντα αξιόπιστου Περιφερειάρχη Αλέξανδρου Καχριμάνη, ενός ανθρώπου που έχει δώσει δεκάδες μάχες για την καλυτέρευση της καθημερινότητας των συμπολιτών μας. Δώστε μου την δύναμη και την ώθηση να προσφέρω για τον τόπο που ζούμε και αγαπάμε, που ζούνε τα παιδιά μας και οι γονείς μας, τα Γιάννενα και την Ήπειρο.

 

Με βαθιά εκτίμηση

Έφη  (Ευσταθία) Κ. Θεοδωρή

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!