Μετά την Όλγα Νάσση τον Φιλήμων Καραμήτσο και τον Γαβριηλ Σακελλαρίδη που επισκέφτηκαν την Άρτα ως υποψήφιοι ευρωβουλευτές της Νέας Αριστεράς, τις επόμενες μέρες κλιμάκια και άλλων υποψηφίων θα επισκεφθεί την πόλη της Άρτας..

Την Πέμπτη 30.05 η Έλενα -Όλγα Χριστίδη μαζί με τον Κωστή Καρπόζηλο και τον Γιάννη Καλομενίδη θα έρθουν στην πόλη.

Μαζί τους θα είναι ο και ο Δημήτρης Χριστόπουλος.

Στη συνέχεια την Τρίτη 04.06 θα βρεθεί στην Άρτα ο Γιώργος Σταθάκης.

Σε ανακοίνωση της Νέας Αριστεράς Άρτας τονίζεται:: στην κάλπη των Ευρωεκλογών πρέπει να σταλεί ένα σαφές μήνυμα αποδοκιμασίας απέναντι στην κυβέρνηση της ΝΔ.Να αποδοκιμάσουμε την πολιτική που στερεί από τους πολλούς τα οφέλη της ανάπτυξης, να αποδοκιμάσουμε την ακρίβεια και την πτώση του βιοτικού επιπέδου, τις κατάφωρες παραβιάσεις του κράτους δικαίου, τη συγκάλυψη των Τεμπών και των υποκλοπών, τον καθεστωτισμό του συστήματος Μητσοτάκη.

Στην κάλπη των ευρωεκλογών πρέπει να σταλεί το μήνυμα ότι δεν είναι μονόδρομος η κυριαρχία της δεξιάς πολιτικής. Να στηρίξουμε τη θετική προγραμματική πρόταση της σύγχρονης Αριστεράς!
Μια πρόταση που δίνει λύσεις στα προβλήματα της κοινωνίας και αποτελεί την αναγκαία προϋπόθεση μιας προοδευτικής εναλλακτικής λύσης.
Μια πρόταση που μιλάει για την ανάγκη φορολόγησης όσων πλουτίζουν από την ακρίβεια και ζητάει να μπει φραγμός στην κούρσα εξοπλισμών για να ενισχυθεί το κοινωνικό κράτος. Μια πρόταση σαφής και πειστική, όχι θολή και αναξιόπιστη όπως αυτές των ηγεσιών του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ.

Στις 9 Ιουνίου με το ψηφοδέλτιο της Νέας Αριστεράς αποδοκιμάζουμε την κυβέρνηση, ανοίγουμε ένα νέο δρόμο για την κοινωνία!

Φίλες και φίλοι,

Στην κάλπη των Ευρωεκλογών πρέπει να σταλεί σαφές μήνυμα για μια άλλη Ευρώπη. Για μια Ευρώπη δεν θα είναι μακριά από τις ανάγκες των πολιτών, που δεν θα κωφεύει απέναντι στην ανάγκη της διεύρυνσης των κοινωνικών δικαιωμάτων, που θα αντιμετωπίσει αποφασιστικά την κλιματική κρίση. Μια Ευρώπη που δεν θα προωθεί τον πόλεμο και τον ρατσισμό. Μια Ευρώπη που δεν θα σιωπά για την σφαγή στην Γάζα και θα υπερασπιστεί το δικαίωμα του Παλαιστινιακού λαού να ζήσει με ειρήνη στο δικό του κράτος.

Στις 9 Ιουνίου με το ψηφοδέλτιο της Νέας Αριστεράς ψηφίζουμε για Ειρήνη – Κοινωνική Ευρώπη – Δίκαιη Πράσινη Μετάβαση, ανοίγουμε το δρόμο για μια άλλη Ευρώπη!

Φίλες και φίλοι,

Στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Αριστεράς εκφράζονται οι ζωντανές και ανήσυχες δυνάμεις της ελληνικής κοινωνίας που μάχονται ενάντια σε ένα γκρίζο σήμερα και ονειρεύονται ένα πιο φωτεινό αύριο. Είναι ένα ψηφοδέλτιο που δείχνει πώς εννοούμε εμείς τη σύγχρονη Αριστερά: με κοινωνική μαχητικότητα, θετική πρόταση, αξιοπιστία και ήθος.

Το ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Αριστεράς δίνει φωνή στο δίκιο των πολλών, το δικό σου δίκιο”

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!