Αγαπητοί συμπολίτες,

Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή, παράλληλα όμως και μεγάλη προσωπική ευθύνη, η κοινοποίηση προς εσάς της υποψηφιότητάς μου, στις προσεχείς αυτοδιοικητικές – περιφερειακές εκλογές του Οκτωβρίου, με το ψηφοδέλτιο “Αξιοβίωτη Ανάπτυξη Ηπείρου”, του οποίου ηγείται ο νυν Περιφερειάρχης  και εκ νέου υποψήφιος κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης. Παράταξη η οποία «μιλά» κυριολεκτικά με το έργο της, ένα έργο ορατό που σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να αμφισβητηθεί, να διαγραφεί, να μηδενιστεί!

Το έργο όμως αυτό, όχι μόνο θα πρέπει να ολοκληρωθεί, μα να έχει και συνέχεια, καθώς ο γενέθλιος αυτός τόπος της Ηπείρου, τόπος ευλογημένος, μοναδικός και με αξιόλογους ανθρώπους, δικαιούται ακόμη περισσότερα, στην υγεία, την παιδεία, την ασφάλεια, το δικαίωμα στην εργασία, την ανάπτυξη, τον πολιτισμό, την προσβασιμότητα…..

Μοναδικό εγγυητή της συνέχισης αυτού του έργου, αποτελεί το ψηφοδέλτιο “Αξιοβίωτη Ανάπτυξη Ηπείρου”, παράταξη  αποτελεσματικότητας και ευθύνης, στην οποία έχω την τιμή να συμμετέχω.

Αγαπητές φίλες και αγαπητοί φίλοι,

Πιστεύω ακράδαντα στην αρχή της ενεργού συμμετοχής των πολιτών στα κοινά όχι ως δικαίωμα, αλλά ως υποχρέωση, καθώς και στις ανθρώπινες αξίες του εθελοντισμού και της  ανιδιοτελούς προσφοράς.        Κι έχοντας ως παρακαταθήκη, έπειτα από 32 έτη υπηρεσίας στο σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας και διάστημα δύο και πλέον δεκαετιών συμμετοχής στα κοινά του κλάδου, μια μακρά, γόνιμη διαδρομή δίπλα στους συναδέλφους μου… τους πολίτες… την κοινωνία, με διάθεση προσφοράς και με τη διαβεβαίωση πως θα προσπαθήσω να σταθώ αντάξιος των προσδοκιών σας, ζητώ την στήριξή σας προκειμένου να συμβάλλω με τις δικές μου δυνάμεις, γνώσεις και ικανότητες, για την Ήπειρο που γεννήθηκα, μεγάλωσα, πήγα σχολείο, παντρεύτηκα, ζω με την οικογένειά μου, εργάζομαι και αγαπώ!!!

Ευχαριστώ τον Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Αλέξανδρο Καχριμάνη και τα στελέχη της παράταξης “Αξιοβίωτη Ανάπτυξη Ηπείρου” για την εμπιστοσύνη και την δυνατότητα που μου δίνουν, συμμεριζόμενος κοινές αρχές και αξίες, να αγωνιστούμε όλοι μαζί, προκειμένου να πάει η Ήπειρος ακόμη πιο ψηλά!

Και σ’ αυτή μας την προσπάθεια, σας θέλουμε δίπλα μας…Αρωγούς και συμπαραστάτες!!!

Σας ευχαριστώ από καρδιάς!

Κωνσταντίνος Ν. Κίτσιος

Αστυνομικός 

Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος  Π.Ε. Ιωαννίνων 

6940759599 –  kitsioskon@gmail.com

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!