Ο Βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, κ. Χρήστος Γκόκας κατέθεσε αναφορά προς τον Υπουργό Υγείας, κ. Αθ. Πλεύρη, με βάση την επιστολή του Συλλόγου Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες του Νομού Άρτας, σχετικά με την απόφαση του Δ.Σ. του Γ.Ν. Άρτας για τον περιορισμό του χώρου του Οδοντιατρικού Τμήματος και τη μείωση των εφημεριών στο συγκεκριμένο Τμήμα.

Ειδικότερα, ο κ. Γκόκας, στην αναφορά του τονίζει την αγωνία του Συλλόγου για την υποβάθμιση του Οδοντιατρικού Τμήματος, καθώς τα μέλη του, τα οποία είναι άτομα με αναπηρία, πραγματοποιούν την οδοντιατρική τους περίθαλψη κυρίως σε νοσοκομειακό χώρο, όπου κάτι τέτοιο θα είναι πλέον πολύ δύσκολο.

Επιπρόσθετα επισημαίνει ότι κάθε ενέργεια για περιορισμό του χώρου του τμήματος έρχεται σε αντίθεση με τα υγειονομικά πρωτόκολλα, τα οποία είναι αναγκαία να ακολουθούνται για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Τέλος, ο κ. Γκόκας καλεί τον κ. Υπουργό να πραγματοποιήσει τις απαιτούμενες ενέργειες για να συνεχίσει το Οδοντιατρικό Τμήμα του Γ.Ν. Άρτας να προσφέρει απρόσκοπτα τις υπηρεσίες του για όλους και ιδιαίτερα για τα άτομα με αναπηρία, και να τον ενημερώσει για τις αποφάσεις του.

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!