«Είναι μία μεγάλη μέρα για την Πλεύση Ελευθερίας γιατί δώσαμε ζωή και στην ευρωβουλή, όπως έχουμε δώσει ζωή στη Βουλή» τόνισε η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου μετά τη «μάχη» των ευρωεκλογών.

«Για πρώτη φορά η Πλεύση Ελευθερίας εκπροσωπείται στο ευρωκοινοβούλιο, για πρώτη φορά θα υπάρχει ευρωβουλευτής της Πλεύση Ελευθερίας που θα χτίσει ένα διαφορετικό παράδειγμα – υπόδειγμα τέτοιο που θα θελήσουν πολύ να μιμηθούν. Η Πλεύση Ελευθερίας είναι εκείνο το κίνημα που βαδίζει στερεά, με αλήθεια, με πάρα πολλή δουλειά, με πάρα πολλή επιμονή στη δουλειά. Είμαστε αυτό το πεισματάρικο κίνημα που ήρθε για να μείνει και για να μεγαλώσει», πρόσθεσε.

«Θέλω να ευχαριστήσω μέσα απ’ την καρδιά μου όλες και όλους τους πολίτες – και ειδικά τη νέα γενιά – που μας εμπιστεύτηκαν και μας έδωσαν δύναμη και αγάπη. Θέλω να ευχαριστήσω από την καρδιά μου τους υποψηφίους και τις υποψήφιές μας γιατί κάναμε έναν όμορφο αγώνα και μία συλλογική προσπάθεια και αυτό είναι που μένει και που θα μείνει από την Δευτέρα. Η Πλεύση Ελευθερίας απευθύνεται και σήμερα σε όλους τους πολίτες. Σας υπόσχομαι ότι θα παραμείνουμε πιστοί στην εντολή σας, θα συνεχίσουμε να είμαστε η φωνή σας και υπεράσπισή σας, θα συνεχίσουμε να δίνουμε προοπτική και ελπίδα, θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε σκληρά, θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε τα δυνατά με αισιοδοξία αλλά όχι με ακρότητα – όχι με ακραίες φωνές όπως αυτές που καταγράφονται σε πολλές χώρες της Ευρώπης – και αυτό το οποίο βγαίνει ως μήνυμά μας σήμερα απόψε και από αύριο είναι ότι Πλεύση δυναμώνει, οι πολίτες την εμπιστεύονται»

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!