Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 30/10/2023 το βράδυ στην πλατεία της Ζίτσας το Φεστιβάλ με τίτλο “ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΗ ΓΕΦΥΡΑ ΗΠΕΙΡΟΥ”, στο πλαίσιο του σχεδίου της διατοπικής συνεργασίας: “ΓΕΥΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΚΛΕΚΤΕΣ ΙΙ – Ελληνικός Γαστρονομικός Πολιτισμός“ που υλοποιεί η  ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΗΠΕΙΡΟΥ Α.Ε. – Αναπτυξιακός Οργανισμός Τοπικής Αυτοδιοίκησης, σε συνεργασία με 23 Αναπτυξιακές Εταιρίες στην Ελλάδα, στο Πρόγραμμα CLLD/LEADER 2014-2020.

Το Φεστιβάλ προσέλκυσε δεκάδες επισκέπτες που είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μια σειρά από δημιουργικά πιάτα που ετοίμασαν οι σεφ του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 από τοπικά προϊόντα, όπως μέλι, καπνιστή πέστροφα, τυριά, μανιτάρια και άλλα, πλαισιωμένα από κρασί, επίσης τοπικής παραγωγής, και κοκτέιλ, δημιουργώντας μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία για όλους τους παρευρισκόμενους.

Κατά την έναρξη του Φεστιβάλ, η εκπρόσωπος της ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΕ, κα Κατερίνα Καρακώστα, παρουσίασε τους στόχους της διατοπικής συνεργασίας ενώ η εκπρόσωπος της αναδόχου διοργανώτριας εταιρείας Branding Greece, κα Έλσα Εξάρχου, μίλησε για την γαστρονομική παράδοση της περιοχής και την αναγκαιότητα διασύνδεσης των τοπικών παραγωγών με την τουριστική εμπειρία. Στους συμμετέχοντες τοπικούς παραγωγούς απονεμήθηκε τιμητικό βραβείο προσφοράς. Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!