Απάντηση στον Πρωθυπουργό που διερωτήθηκε «πού την είδαν τη συγκάλυψη;», έδωσε με δηλώσεις της η Επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας.

‘’Ο κ. Μητσοτάκης αναρωτήθηκε από τις Βρυξέλλες πού είναι η συγκάλυψη στο Έγκλημα των Τεμπών. Η συγκάλυψη, κύριε Μητσοτάκη, είναι στην απουσία σας από τη Βουλή κατά τη συζήτηση για το Έγκλημα των Τεμπών” απάντησε με δηλώσεις της η Ζωή, “η συγκάλυψη είναι στην υπόθαλψη της Κυβέρνησής σας, του εαυτού σας, του κ. Καραμανλή και όλων των συνυπαιτίων για αυτό το φοβερό έγκλημα, το οποίο επιμένετε να αποκαλείτε «δυστύχημα» ή «ατύχημα». Η συγκάλυψη είναι στις παρεμβάσεις σας στη Δικαιοσύνη ακόμη και πριν λίγες εβδομάδες, για να αλλάξει χέρια η δικογραφία. Η συγκάλυψη είναι στο μπάζωμα, στην αλλοίωση του τόπου του εγκλήματος, στην αποφυγή λογοδοσίας, στη βίαιη “ολοκλήρωση” της Εξεταστικής Επιτροπής χωρίς να εξεταστούν κορυφαίοι κεντρικοί μάρτυρες. Η συγκάλυψη είναι από την αρχή μέχρι το τέλος της εμπλοκής σας στην υπόθεση. Η συγκάλυψη είναι δυστυχώς άλλο ένα πεδίο προσωπικής, πολιτικής και ποινικής σας ευθύνης.”

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου κάλεσε τον Κ. Μητσοτάκη να έρθει στη Βουλή να δώσει απαντήσεις στους πολίτες που απαιτούν επιτέλους Δικαιοσύνη.

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!