Αχαΐα: Άνδρας σε έξαλλη κατάσταση κυκλοφορούσε με αλυσοπρίονο – Τον αφόπλισαν αστυνομικοί

Σκηνές αναστάτωσης εκτυλίχθηκαν στο Μετόχι Αχαΐας, όπου άνδρας κυκλοφορούσε σε έξαλλη κατάσταση κρατώντας αλυσοπρίονο.

Αχαΐα: Άνδρας σε έξαλλη κατάσταση κυκλοφορούσε με αλυσοπρίονο – Τον αφόπλισαν αστυνομικοί

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του epirusgate.gr στην Google

Αναστάτωση προκλήθηκε το πρωί της Κυριακής 16 Μαΐου 2026 στο Μετόχι Αχαΐας, όταν άνδρας φέρεται να κυκλοφορούσε στο χωριό κρατώντας αλυσοπρίονο.

Σύμφωνα με καταγγελίες κατοίκων, ο άνδρας βρισκόταν σε έξαλλη κατάσταση και κινούνταν στους δρόμους της περιοχής με το αλυσοπρίονο στα χέρια, προκαλώντας φόβο και ανησυχία στους κατοίκους.

Γνωστός στις Αρχές από παλαιότερα περιστατικά

Όπως αναφέρεται, πρόκειται για άτομο που είχε απασχολήσει και στο παρελθόν την Αστυνομία και είναι γνωστό στην περιοχή για τη συμπεριφορά και τη δράση του.

Το περιστατικό προκάλεσε κινητοποίηση των αστυνομικών αρχών, με δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. να σπεύδουν στο σημείο μετά τις καταγγελίες των κατοίκων.

Αστυνομικοί επιχείρησαν να τον αφοπλίσουν

Αστυνομικοί που έφτασαν στο Μετόχι επιχείρησαν να αφοπλίσουν τον άνδρα και να τον ηρεμήσουν, ώστε να αποφευχθεί περαιτέρω ένταση στην περιοχή.

Το περιστατικό έχει προκαλέσει αναστάτωση στην τοπική κοινωνία, ενώ οι συνθήκες κάτω από τις οποίες εκτυλίχθηκε διερευνώνται.

Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στη Google