ΑΓΩΝΕΣ ΒΟΛΕΪ ΜΑΘΗΤΡΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ Ν. ΠΡΕΒΕΖΑΣ
Από την Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αθλητικών Δραστηριοτήτων (Ο.Ε.Σ.Α.Δ.) Πρέβεζας, ανακοινώνεται ότι πραγματοποιήθηκαν Αγώνες ΑθλοΠΑΙΔΕΙΑΣ Πετοσφαίρισης Μαθητριών Δημοτικών σχολείων Ν. Πρέβεζας για το σχολικό έτος 2023-2024.

Οι αγώνες διεξήχθησαν σε τρεις (3) ενότητες Δημοτικών σχολείων.

Η 1η ενότητα διεξήχθη την Τρίτη 23-04-2024 στο Δ.Α.Κ. Πρέβεζας, με τη συμμετοχή των 1ου, 2ου, 3ου, 4ου, 5ου, 6ου, 7ου, 8ου Δ.Σ. Πρέβεζας, Δ. Σ. Παντοκράτορα και Δ.Σ. Ν. Σινώπης.

Η 2η ενότητα διεξήχθη την Τρίτη 23-04-2024 στο Δ.Α.Κ. Φιλιππιάδας, με τη συμμετοχή των 1ου, 2ου, 3ου Δ. Σ. Φιλιππιάδας και Δ.Σ. Ωρωπού, Λούρου, Θεσπρωτικού.

Η 3η ενότητα διεξήχθη την Τετάρτη 24-04-2024 στο Γυμναστήριο του Γυμνασίου Καναλακίου, με τη συμμετοχή των 1ου, 2ου Δ. Σ. Καναλακίου και Δ.Σ. Μεσοποτάμου.

Η Πρόεδρος και τα μέλη της Ο.Ε.Σ.Α.Δ. Πρέβεζας, συγχαίρουν τους μαθητές και τις μαθήτριες, καθώς και τους εκπαιδευτικούς που συμμετείχαν στους αγώνες, ευχαριστούν τις Διοικήσεις των Κ.Υ. Καναλακίου και Φιλιππιάδας για την άμεση ανταπόκρισή τους ως προς τη διάθεση γιατρών, καθώς επίσης και τη γιατρό Τζίμα Ηλέκτρα για την προσωπική της διάθεση για τους αγώνες του Δήμου Πρέβεζας και επισημαίνουν ότι η καθολική συμμετοχή των μαθητών-μαθητριών στους αγώνες και η σωστή αθλητική τους συμπεριφορά, γνωστή και με τον όρο «ευ αγωνίζεσθαι», βοηθάει στο να υιοθετούν συμπεριφορές που προάγουν την υγεία και αναπτύσσουν την ικανότητα τους να συμπεριφέρονται σωστά στη σχολική τους και, κατ’ επέκταση, κοινωνική τους ζωή.

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!