Αλλαγή σκυτάλης είχαμε σήμερα – και έπειτα από πολλά χρόνια διοίκησης του Σπύρου Δερδεμέζη στο Γενικό νοσοκομείο Ιωαννίνων “Χατζηκώστα” – με την τυπική τελευτή παράδοσης-παραλαβής ανάμεσα στον απερχόμενο και το νέο διοικητή του δεύτερου νοσοκομείου της πόλης μας.

Στο γραφείο του διοικητή έγινε την Τετάρτη το πρωί, η τελετή παράδοσης – παραλαβής της Διοίκησης στο Νοσοκομείο, παρουσία των απερχόμενου και νέου Διοικητή, αντίστοιχα κ.κ. Σπύρου Δερδεμέζη και Ευάγγελου Σταματιάδη.

Η τελετή έχει τυπικό αλλά και ουσιαστικό χαρακτήρα, καθώς σηματοδοτεί τη συνέχεια στη διοικητική λειτουργία ενός εκ των σημαντικότερων νοσηλευτικών ιδρυμάτων της περιοχής.

Ο απερχόμενος διοικητής έκανε ένα σύντομο απολογισμό του έργου του και ο νέος διοικητής έθεσε τους βασικούς στόχους που επιδιώκει να πετύχει.

Ο κ. Δερδεμέζης ως γνωστόν, αναλαμβάνει καθήκοντα διοικητή στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων.

Θα ακολουθήσει εντός της μέρας, αναλυτικό ρεπορτάζ…