Άρτα: Κλειστό τμήμα της Αγίας Σοφίας έως την Παρασκευή
Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας θα ισχύσει έως την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου σε τμήμα της οδού Αγίας Σοφίας στην Άρτα, λόγω εργασιών στο δίκτυο ομβρίων.
Προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας θα ισχύσει από τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου έως και την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2026 σε τμήμα της οδού Αγίας Σοφίας της Άρτας, λόγω εκτέλεσης εργασιών.
Ειδικότερα, θα πραγματοποιηθούν εργασίες κατασκευής εγκάρσιου φρεατίου υδροσυλλογής και σύνδεσής του με το κεντρικό δίκτυο ομβρίων.
Για τον λόγο αυτό θα διακοπεί προσωρινά η κυκλοφορία στην οδό Αγίας Σοφίας, από τη συμβολή της με την οδό Βασιλέως Κωνσταντίνου έως το ύψος της πρώτης παρόδου.
Η κυκλοφορία των οχημάτων θα εκτρέπεται μέσω των παρακείμενων οδών, ενώ στο σημείο θα υπάρχει η προβλεπόμενη εργοταξιακή σήμανση ασφαλείας.
Ακολούθησε το Epirusgate.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις
πηγή στη Google
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 252033