Διακομιδή 29χρονης από την Κέρκυρα
Επείγουσα διακομιδή 29χρονης από την Κέρκυρα στην Ηγουμενίτσα πραγματοποιήθηκε με περιπολικό σκάφος του Λιμενικού.
Επείγουσα διακομιδή μιας 29χρονης γυναίκας πραγματοποιήθηκε από την Κέρκυρα προς την Ηγουμενίτσα, με τη συνδρομή περιπολικού σκάφους του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής.
Η 29χρονη έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης, γεγονός που απαίτησε την άμεση μεταφορά της στην ηπειρωτική χώρα.
Η μεταφορά οργανώθηκε από το Κέντρο Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος, το οποίο συντόνισε τις ενέργειες από την παραλαβή της γυναίκας στο λιμάνι της Κέρκυρας έως την άφιξή της στην Ηγουμενίτσα.
Με τον κατάπλου του σκάφους στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας, η 29χρονη παραδόθηκε σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για τη διακομιδή της στο νοσοκομείο.
Ακολούθησε το Epirusgate.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις
πηγή στη Google
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 252033