Δήμος Ζηρού: Διαμαρτυρίες για δρόμο χωρίς ασφαλτόστρωση και απορροή υδάτων
Κάτοικοι στο Καστρί του Δήμου Ζηρού καταγγέλλουν κακή κατάσταση δρόμου περίπου 800 μέτρων και έλλειψη μέτρων απορροής υδάτων.
Την έντονη διαμαρτυρία τους για την κατάσταση του οδικού δικτύου στον οικισμό Καστρί του Δήμου Ζηρού εκφράζουν κάτοικοι της περιοχής, κάνοντας λόγο για απουσία παρεμβάσεων και σοβαρά προβλήματα ενόψει του φθινοπώρου.
Σύμφωνα με την καταγγελία, σε μήκος περίπου 800 μέτρων ο δρόμος παραμένει σε κακή κατάσταση, με εξαίρεση ένα μικρό τμήμα περίπου 100 μέτρων, όπου η ασφαλτόστρωση ήταν πιο πρόσφατη και διατηρήθηκε σε καλύτερη κατάσταση.
Οι κάτοικοι υποστηρίζουν ότι, πέρα από την έλλειψη ασφαλτόστρωσης, δεν έχει υπάρξει μέριμνα ούτε για τη δημιουργία ή τον καθαρισμό χαντακιών, ώστε να απομακρύνονται τα νερά της βροχής. Όπως αναφέρουν, τα σημεία απορροής έχουν μπαζωθεί, με αποτέλεσμα να υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να επαναληφθούν τα ίδια πλημμυρικά φαινόμενα από το φθινόπωρο.
«Δυστυχώς, από τον Δήμο Ζηρού καμία ενέργεια, ειδικά στον οικισμό Καστρί», αναφέρουν χαρακτηριστικά, ζητώντας άμεσες παρεμβάσεις πριν η κατάσταση επιδεινωθεί με τις πρώτες έντονες βροχοπτώσεις.
Ακολούθησε το Epirusgate.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις
πηγή στη Google
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 252033