Δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των μελών του Συλλόγου Γυναικών Νέου Βελισσαρίου σχετικά με το πρόγραμμα “Φώφη Γεννηματά” την Τετάρτη 13 Μαρτίου και ώρα 6:00 το απόγευμα σε αίθουσα του 21ου Δημοτικού Σχολείου Ιωαννίνων στα Σεισμόπληκτα.

Η 1η τοπική ομάδα υγείας (ΤΟΜΥ) Ιωαννίνων στο πλαίσιο δράσεων ενημέρωσης των πολιτών σχετικά με το πρόγραμμα “Φώφη Γεννηματά”, το οποίο αφορά σε καθιέρωση δωρεάν προληπτικών διαγνωστικών εξετάσεων για τον καρκίνο του μαστού θα πραγματοποίηση δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης στα μέλη του συλλόγου γυναικών Νέου Βελισσαρίου.
Μέλη του προσωπικού θα ενημερώσουν σχετικά με την πρόληψη τη διάγνωση του καρκίνου του μαστού, για το είδος των παρεχόμενων εξετάσεων, τα συνεργαζόμενα κέντρα διενέργειας εξετάσεων, τη διαδικασία πραγματοποίησης εξετάσεων, τους δικαιούχους και τις προϋποθέσεις ένταξης στο πρόγραμμα.
Οι ΤΟΜΥ προσφέρουν υπηρεσίες εντός του Εθνικού Συστήματος Υγείας και η παροχή τους είναι δωρεάν, καθολικής ποιοτικής και ανθρωποκεντρικής πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας στον εγγεγραμμένο πληθυσμό με έμφαση στις κοινοτικές δράσεις στο γενικό πληθυσμό.

 

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο

 

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!