Εικόνες ντροπής στην Ευαγγελίδη – Μπάζα, στρώματα και έπιπλα κοντά στην Εφορία
Κάθετος δρόμος στη Δομπόλη, κοντά στην Εφορία Ιωαννίνων, έχει μετατραπεί σύμφωνα με καταγγελία πολιτών σε χώρο ανεξέλεγκτης απόρριψης μπαζών και ογκωδών αντικειμένων.
Αγανακτισμένοι πολίτες καταγγέλλουν ότι στην Ευαγγελίδη, κάθετος δρόμος στη λεωφόρο Δομπόλη και δίπλα από πρατήριο καυσίμων, έχει μετατραπεί σε άτυπο σκουπιδότοπο.
Σύμφωνα με την καταγγελία, στο συγκεκριμένο σημείο απορρίπτονται συστηματικά μπάζα, παλιά έπιπλα, στρώματα και διάφορα ογκώδη αντικείμενα, δημιουργώντας εικόνες που παραπέμπουν σε ανεξέλεγκτη χωματερή.
Όπως αναφέρουν κάτοικοι της περιοχής, οι υπηρεσίες του Δήμου καθαρίζουν κατά διαστήματα τον χώρο, ωστόσο λίγες ημέρες αργότερα το σημείο γεμίζει ξανά με απορρίμματα, με αποτέλεσμα το πρόβλημα να παραμένει.
Οι πολίτες ζητούν την άμεση παρέμβαση των αρμόδιων αρχών, ώστε να αντιμετωπιστεί οριστικά το φαινόμενο της ανεξέλεγκτης απόρριψης αποβλήτων και να προστατευθεί η δημόσια υγεία, αλλά και η εικόνα της περιοχής.
Ακολούθησε το Epirusgate.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις
πηγή στη Google
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 252033