Εργασίες ασφαλτόστρωσης στον περιφερειακό δρόμο Αρίστης – Παπίγκου από τον Δήμο Ζαγορίου

Εργασίες ασφαλτόστρωσης στον περιφερειακό δρόμο Αρίστης – Παπίγκου από τον Δήμο Ζαγορίου

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του epirusgate.gr στην Google

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στον περιφερειακό δρόμο που συνδέει την Αρίστη με το Πάπιγκο, στο πλαίσιο παρεμβάσεων βελτίωσης του οδικού δικτύου από τον Δήμο Ζαγορίου.

Το έργο, που χρηματοδοτείται από ίδιους πόρους και προγράμματα συντήρησης, στοχεύει στην ενίσχυση της οδικής ασφάλειας και στη διευκόλυνση της πρόσβασης σε μία από τις πιο τουριστικές περιοχές του Ζαγορίου. Ο δρόμος Αρίστης – Παπίγκου αποτελεί βασικό άξονα μετακίνησης για κατοίκους, επαγγελματίες και επισκέπτες, ενώ κατά τη διάρκεια των θερινών και χειμερινών μηνών καταγράφεται αυξημένη κίνηση.

Σύμφωνα με τη δημοτική αρχή, οι παρεμβάσεις θα ολοκληρωθούν εντός των επόμενων ημερών, με στόχο να παραδοθεί ένα σύγχρονο και ασφαλές οδικό τμήμα, το οποίο θα συμβάλει τόσο στην καθημερινότητα των δημοτών όσο και στην περαιτέρω τουριστική ανάπτυξη της περιοχής.

Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στη Google