Εθελοντική αιμοδοσία στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Άρτας

Εθελοντική αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί στις 30 Ιουνίου στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Άρτας, με κάλεσμα σε νέους και παλιούς αιμοδότες.

Εθελοντική αιμοδοσία στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Άρτας

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του epirusgate.gr στην Google

Εθελοντική αιμοδοσία διοργανώνουν η Τράπεζα Αίματος της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Περιφέρειας Ηπείρου και το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Άρτας.

Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 30 Ιουνίου 2026, από τις 9:00 το πρωί έως τη 1:00 το μεσημέρι, στις εγκαταστάσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Άρτας, στη συμβολή των οδών Ζάρρα Αλεξάνδρου και Αρισταγόρα, στον 1ο όροφο.

Το Γενικό Νοσοκομείο Άρτας καλεί νέους και παλιούς εθελοντές αιμοδότες να ανταποκριθούν στις ανάγκες των συνανθρώπων μας που χρειάζονται αίμα καθημερινά.

Ασθενείς με χρόνιες παθήσεις, πολυμεταγγιζόμενοι ασθενείς, άτομα που υποβάλλονται σε θεραπείες, παιδιά, ηλικιωμένοι και περιστατικά επειγόντων καταστάσεων έχουν καθημερινά ανάγκη από αίμα. Για όλους αυτούς, η επάρκεια αίματος είναι ζήτημα ζωτικής σημασίας.

Όσοι επιθυμούν να δώσουν αίμα θα πρέπει να είναι ηλικίας 18 έως 65 ετών, να έχουν πάρει ένα ελαφρύ γεύμα πριν από την αιμοδοσία, να έχουν κοιμηθεί τουλάχιστον πέντε ώρες και να αισθάνονται ξεκούραστοι.

Παράλληλα, θα πρέπει να αναφέρουν στον γιατρό της αιμοδοσίας τυχόν ασθένειες ή φάρμακα που λαμβάνουν, ενώ σε περίπτωση τατουάζ ή piercing θα πρέπει να έχουν παρέλθει τέσσερις μήνες.

Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στη Google