Φρεάτια γεμάτα χώμα και βλάστηση στον δρόμο Ιωαννίνων-Άρτας – Παρέμβαση της Περιφέρειας

Εργασίες καθαρισμού των φρεατίων πραγματοποιεί η Περιφέρεια Ηπείρου στην εθνική οδό Ιωαννίνων–Άρτας, στην είσοδο της πόλης. Συνεργείο απομακρύνει χώματα, φερτά υλικά και βλάστηση.

Φρεάτια γεμάτα χώμα και βλάστηση στον δρόμο Ιωαννίνων-Άρτας - Παρέμβαση της Περιφέρειας

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του epirusgate.gr στην Google

Στον καθαρισμό και την αποκατάσταση της λειτουργίας των φρεατίων απορροής ομβρίων υδάτων προχωρά η Περιφέρεια Ηπείρου, στο πλαίσιο των παρεμβάσεων που πραγματοποιεί στο οδικό δίκτυο της περιοχής.

Συνεργείο επιχειρεί στον εθνικό δρόμο Ιωαννίνων–Άρτας, στην είσοδο της πόλης των Ιωαννίνων, όπου πραγματοποιούνται εργασίες καθαρισμού σε φρεάτια που είχαν επιβαρυνθεί από χώματα, φερτά υλικά και βλάστηση.

Η κατάσταση αυτή είχε περιορίσει τη δυνατότητα αποστράγγισης των νερών, γεγονός που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στο οδόστρωμα κατά τη διάρκεια έντονων βροχοπτώσεων.

Οι παρεμβάσεις έχουν προληπτικό χαρακτήρα, με στόχο να διασφαλιστεί η απρόσκοπτη απορροή των ομβρίων υδάτων και να περιοριστεί ο κίνδυνος συγκέντρωσης νερών στο οδικό δίκτυο.

Ο καθαρισμός των φρεατίων αποτελεί βασικό μέρος της προετοιμασίας του οδικού δικτύου ενόψει της φθινοπωρινής περιόδου και των αυξημένων βροχοπτώσεων, ιδιαίτερα σε σημεία με αυξημένη κυκλοφορία και στην είσοδο της πόλης.

Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στη Google