Η έκθεση με τίτλο “Heart of Darkness” της Αλίκης Παππά και του Νίκου Σεπετζόγλου συνεχίζει να παρουσιάζεται στην Gallery 3Portes έως και τις 21 Ιουνίου. Η έκθεση είναι σε επιμέλεια των Sophie Fardella και Τάσου Καλιακάτσου.

Τί θα γινόταν αν μια έκθεση διαπνεόταν από τη λογοτεχνία;
Αυτή είναι η πρόκληση την οποία έθεσε στον εαυτό της η Gallery 3Portes, δίνοντας για όνομα του επόμενου έργου της τον τίτλο ενός από τα σπουδαιότερα λογοτεχνικά έργα του Joseph Conrad, το “Heart of Darkness”. Φέτος συμπληρώνονται 100 χρόνια από το θάνατο του Joseph Conrad.
Με την ευκαιρία αυτή και στο όνομα του Σκότους του Conrad, η Gallery 3Portes προσκάλεσε τους σύγχρονους καλλιτέχνες Αλίκη Παππά και Νίκο Σεπετζόγλου να παρουσιάσουν για πρώτη φορά μαζί, μια επιλογή έργων, με σκοπό να καθιερώσουν μια μεταφορική αρχή μεταξύ του λογοτεχνικού πνεύματος και της εικαστικής τους ευαισθησίας.
Αυτή η σκηνογραφική ερμηνεία του έργου του Conrad εντός της γκαλερί, δημιουργεί έναν ευαίσθητο χώρο σε σχέση με τη σκοτεινή και ανησυχητική αισθητική που είναι τόσο χαρακτηριστική και αναγνωρίσιμη.

Ωράριο Λειτουργίας
Πρωί: Δευτέρα ως Παρασκευή 11:00 – 14:00, Σάββατο 13:00 – 15:00.

Απόγευμα: Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή 18:00 – 20:00. Και κατόπιν ραντεβού.

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!