Η Νέα Αριστερά Ιωαννίνων καλεί σε συμμετοχή στην συγκέντρωση και πορεία για το ναυάγιο-έγκλημα της Πύλου, την Παρασκευή. Κινητοποιήσεις γίνονται σε όλη την Ελλάδα και στα Γιάννενα το κάλεσμα είναι για τις 18.30 έξω από την Περιφέρεια.

“Λίγες μέρες μετά από τις Ευρωεκλογές που έστριψαν την Ευρώπη προς την ακροδεξιά, καλούμε και  συμμετέχουμε στις συγκεντρώσεις και πορείες της 14ης Ιούνη για να θυμίσουμε σε όλους ότι οι αξίες της Αριστεράς για σεβασμό κάθε ανθρώπου δεν υποβαθμίζονται ούτε παραμερίζονται. Για να πούμε δυνατά ότι για μας οι ζωές των προσφύγων μετράνε. Για να ζητήσουμε να αποδοθεί δικαιοσύνη. Όχι στην Ευρώπη- Φρούριο. Αλληλεγγύη στους πρόσφυγες” αναφέρει η ανακοίνωση.

 

Ενάντια στις εξορύξεις

Η Νέα Αριστερά συμμετέχει και καλεί ακόμα στην κινητοποίηση ενάντια στις εξορύξεις υδρογονανθράκων που θα γίνει το Σάββατο 15 Ιουνίου στα Γιάννενα στις 12 μμ στην πλατεία έξω από την Περιφέρεια.

Η Νέα Αριστερά στέκεται σταθερά ενάντια στις εξορύξεις στην Ήπειρο και όλη τη χώρα και προκρίνει ένα ενεργειακό σχέδιο με προτεραιότητα στην προστασία του περιβάλλοντος και την δίκαιη κάλυψη των ενεργειακών αναγκών όλων.

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!