Με νέο Διοικητικό Συμβούλιο η ΑΜΚΕ ΜΈΡΙΜΝΑ, από την Δευτέρα 1/4/2024 γνωστή σε όλους από την κοινωνική της προσφορά  σε άτομα με ειδικές ανάγκες ( σήμερα χρησιμοποιείται ο όρος με αναπηρία) .Καθήκοντα Πρόεδρου η Βάσω Μέγα, Δημοτική Σύμβουλος του Δήμου Ιωαννιτών, μια δυναμική και αξιόλογη γυναίκα, την οποία στήριξαν όλοι ως άξια συνεχίστρια του έργου της κ.Λούλας Βέρμπη, γνωστή στην Ήπειρο για το τεράστιο επιστημονικό της έργο.

Η ΜΕΡΙΜΝΑ και το προσωπικό της ακούραστα και αδιαπραγμάτευτα από το 2001 δίνουν μάχες προσπαθώντας να καλύψουν τα κενά του Κοινωνικού Κράτους σε ένα ευαίσθητο τομέα που δεν αφορά μόνο τα παιδιά αλλά και τις οικογένειες τους.
Μετά από πολλά χρόνια αγώνων και πολλών κοινωνικών ανατροπών, η ενίσχυση του Κοινωνικού Κράτους παραμένει ζητούμενο και κυρίως οι πολιτικές για την στήριξη των ευάλωτων ομάδων.
Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή και ευθύνη για όλα τα μέλη του Δ.Σ. της ΜΕΡΙΜΝΑ που συμμετέχουν  να στηρίξουν με όλες  τις δυνάμεις αυτή την προσπάθεια και να διεκδικήσουν τα αυτονόητα για τα άτομα με αναπηρία.

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!