Η χθεσινή επίσκεψη του υπουργού Υγείας Άδωνη Γεωργιάδη στα Γιάννενα, σκοπό είχε την επίβλεψη της ταχύρυθμης εφαρμογής των αντιλαϊκών μέτρων στα δυο νοσοκομεία της πόλης. Οι εργαζόμενοι δεν έχουν τίποτε καλό να περιμένουν.

Ο λαός και οι υγειονομικοί, να μην επιτρέψουν να επικρατήσει η βαρβαρότητα να βρίσκουμε την υγειά μας αναλόγως της «τσέπης» μας, ακόμη και καρκινοπαθείς να πρέπει να δώσουν το «νόμιμο φακελάκι» για να σώσουν τη ζωή τους.

Έχουμε εμπιστοσύνη στη δύναμη του λαού. Στηρίζουμε των αγώνα των 140 εργαζομένων με Συμβάσεις Ορισμένου Χρόνου και των υγειονομικών που παλεύουν για μόνιμη και σταθερή δουλειά. Όλοι μαζί μπορούμε να επιβάλουμε το δίκιο μας.

Οι Γιαννιώτες ας αναλογιστούν: Η πολιτική που θέτει τη ζωή μας στο ζύγι των κερδών μιας χούφτας επιχειρηματικών ομίλων που διαμορφώνουν συνθήκες εργασιακής ζούγκλας στους χώρους δουλειάς, έχουν τη σφραγίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των κομμάτων που τις ψηφίζουν και τις εφαρμόζουν.

Τώρα προέχει να δυναμώσει το ρεύμα αμφισβήτησης αυτής της βάρβαρης πολιτικής.

Σε αυτή την κατεύθυνση μόνο η ψήφος στο ΚΚΕ μπορεί να δυναμώσει τη φωνή των εργαζομένων στο ευρωκοινοβούλιο και εκεί που ανατρέπονται όλοι οι αντιλαϊκοί νόμοι, στο δρόμο του αγώνα.

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!