ΚΚΕ: Συγκάλυψη και ομολογία ενοχής η άρνηση Προανακριτικής για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ
Με σκληρή ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΚΕ, το ΚΚΕ επιτίθεται στην κυβέρνηση για τους χειρισμούς της στο σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ, κάνοντας λόγο για μεθόδευση συγκάλυψης με την αποφυγή συγκρότησης Προανακριτικής Επιτροπής. Το Κομμουνιστικό Κόμμα τονίζει ότι η στάση της ΝΔ ισοδυναμεί με “διαγραφή” της δικογραφίας και έμμεση παραδοχή ενοχής, ενώ καταγγέλλει και τη διαχρονική ευθύνη των κυβερνήσεων και της ΚΑΠ της ΕΕ, που –όπως αναφέρει– αποτελούν γόνιμο έδαφος για σκανδαλώδεις πρακτικές και εγκληματικά κυκλώματα.
Η ανακοίνωση του ΚΚΕ
Κάθε άλλη επιλογή πλην της συγκρότησης Προανακριτικής Επιτροπής για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ, όπως αυτή που μεθοδεύει η κυβερνητική πλειοψηφία της ΝΔ, συνιστά “διαγραφή” της δικογραφίας, συγκάλυψη κι έμμεση ομολογία ενοχής.
Αλλά και κάθε προσέγγιση που “διαγράφει” την Κοινή Αγροτική Πολιτική της ΕΕ και των κυβερνήσεων, ως το εκτροφείο των σκανδάλων και των εγκληματικών κυκλωμάτων, συνιστά αποπροσανατολισμό κι αθώωση των πολιτικών υπευθύνων.
Ακολούθησε το Epirusgate.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις
πηγή στη Google
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 252033