Λευκάδα: Βράχος έπεσε στο κεφάλι τουρίστριας στους καταρράκτες στο Νυδρί – Διασωληνωμένη στο ΚΑΤ
Σοβαρά τραυματισμένη μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ 52χρονη ελληνοβρετανίδα τουρίστρια, μετά από πτώση βράχου στους καταρράκτες στο Νυδρί της Λευκάδας.
Σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 29 Ιουνίου 2026 στους καταρράκτες στο Νυδρί της Λευκάδας, με θύμα μία 52χρονη ελληνοβρετανίδα τουρίστρια.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η γυναίκα επισκεπτόταν την περιοχή, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες αποκολλήθηκε βράχος και την τραυμάτισε στο κεφάλι.
Η 52χρονη τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο Λευκάδας, όπου οι γιατροί προχώρησαν στις απαραίτητες ενέργειες για τη σταθεροποίησή της. Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής της, διασωληνώθηκε.
Το βράδυ της ίδιας ημέρας ξεκίνησε η μεταφορά της στο νοσοκομείο ΚΑΤ στην Αθήνα, προκειμένου να εισαχθεί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.
Το περιστατικό έχει προκαλέσει αναστάτωση στην περιοχή, καθώς οι καταρράκτες στο Νυδρί αποτελούν έναν από τους πιο γνωστούς και δημοφιλείς φυσικούς προορισμούς της Λευκάδας.
Ακολούθησε το Epirusgate.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις
πηγή στη Google
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 252033