Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2025 η Ετήσια Γενική Συνέλευση και η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ιωαννίνων, στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Ιωαννίνων.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της επίσκεψης του Υπουργού Εθνικής Άμυνας, κ. Νικολάου Δένδια, στην πόλη των Ιωαννίνων, ο οποίος τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση. Παρόντες ήταν επίσης οι Βουλευτές Ιωαννίνων της Νέας Δημοκρατίας, κα Μαρία-Αλεξάνδρα Κεφάλα και κ. Γεώργιος Αμυράς, καθώς και ο Διοικητής της 8ης Μ/Π Ταξιαρχίας, Ταξίαρχος κ. Βασίλειος Κολιός.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης εκπρόσωποι της Εκκλησίας, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και των Ενόπλων Δυνάμεων, μεταξύ των οποίων:
Ο Πατήρ Σέργιος, εκπρόσωπος της Ιεράς Μητρόπολης Ιωαννίνων
Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Κωνσταντίνος Κίτσος
Η Περιφερειακή Σύμβουλος κα Παναγιώτα Μητροκώστα, εκπροσωπώντας τον Περιφερειάρχη Ηπείρου
Ο Αντιδήμαρχος Ιωαννίνων κ. Χρήστος Τάτσης, εκπροσωπώντας τον Δήμαρχο Ιωαννίνων
Ο Οργανωτικός Γραμματέας της Π.Ο.Ε.Σ., κ. Χρήστος Μαρινέλης
Τιμητική βράβευση
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ως ένδειξη αναγνώρισης του πολυετούς έργου του στην ανάπτυξη του συνδικαλισμού στις Ένοπλες Δυνάμεις, τιμήθηκε ο Συνταγματάρχης (ε.α.) κ. Γεώργιος Θεοδώρου.
Η Ένωση Στρατιωτικών Π.Ε. Ιωαννίνων ευχαρίστησε θερμά τα μέλη της και τις οικογένειές τους για τη διαρκή στήριξη και δεσμεύτηκε να συνεχίσει την προσπάθεια για την ανάδειξη και επίλυση των προβλημάτων των στρατιωτικών.
Με αισιοδοξία για τη νέα χρονιά, η Ε.Σ.Π.Ε.Ε.Ι. εύχεται σε όλους υγεία, τύχη και κάθε ευτυχία.
Ακολουθήστε το
στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.