Έναν ακόμα τελικό έχει μπροστά του ο ΠΑΣ Γιάννινα το Σάββατο (13/04) και ώρα 19.30 στο  Ε.Σ.Ι. «Οι ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ» κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης για την 4η αγωνιστική των Playout του πρωταθλήματος Super League Ελλάδας 2023-24.

Την έναρξη διάθεσης των εισιτηρίων ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα το πρωί της Τετάρτης (10/4).

Σύμφωνα με την ανακοίνωση θα ισχύσει γενική είσοδο με 10 ευρώ, τα οποία και θα πωλούνται ηλεκτρoνικά μέσω του Viva.gr (Τα παιδικά μόνο σε εκδοτήρια) καθώς και στα εκδοτήρια στα γραφεία της Π.Α.Ε. στο ΠΕΑΚΙ καθώς και σε αυτό στο ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ:

Αναλυτικά οι τιμές

ΘΥΡΕΣ 3-4-6 -> 10€

ΘΥΡΑ 9 -> 10€

ΘΥΡΑ 3VIP -> 20€

ΘΥΡΑ 5 GOLD -> 30€

Παιδικά έως 16 ετών (ημ.γεννήσεως 2007 και μετά) για τις θύρες 3-4-6-9 -> 5€

Για τον συγκεκριμένο αγώνα οι ενήλικες συνοδοί παιδιών θα έχουν δυνατότητα αγοράς εισιτηρίου που αφορά τις θύρες 3-4-6-9 έναντι 5€.

Η διαδικασία αγοράς απλού εισιτηρίου και εισιτηρίου διαρκείας παραμένει η ίδια μέχρι και το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, αλλά πλέον πως από τις 9 Απριλίου 2024 βρίσκονται σε εφαρμογή τα νέα μέτρα που αφορούν τον καινούργιο τρόπο εισόδου στα γήπεδα της χώρας. Με τα νέα αυτά μέτρα οι φίλαθλοι θα πρέπει να αποθηκεύουν μέσω της εφαρμογής Gov.gr Wallet το εισιτήριό τους, καθώς και το εισιτήριο διαρκείας τους στο κινητό τους ώστε να εισέρχονται ψηφιακά στις αθλητικές εγκαταστάσεις στους αγώνες της Stoiximan Super League, καθώς και του Κυπέλλου Ελλάδος.

Το ωράριο λειτουργίας του τμήματος εισιτηρίων θα είναι:

ΤΕΤΑΡΤΗ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ από 11:00 έως 20:00 στα γραφεία της ομάδας στο ΠΕΑΚΙ, και την ημέρα του αγώνα στα εκδοτήρια του Ε.Σ.Ι. «Οι Ζωσιμάδες» από τις 11:00 έως τις 17:00.

Tην ημέρα του αγώνα οι θύρες θα ανοίξουν στις 17:30 και η είσοδος στις κερκίδες του Ε.Σ.Ι. «Οι Ζωσιμάδες» θα πραγματοποιηθεί αποκλειστικά μέσω των μηχανισμών διέλευσης (τουρνικέ) και στην θύρα που αναγράφεται στο εκδοθέν εισιτήριο. Για τον λόγο αυτό παρακαλούμε για την έγκαιρη προσέλευση σας και προμήθεια των εισιτηρίων σας για την αποφυγή συνωστισμού και καθυστερήσεων κατά την είσοδο.

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!