Το ΜεΡΑ25 Ιωαννίνων καλεί με ανακοίνωσή του τις δημοκρατικές δυνάμεις των Ιωαννίνων για συναίνεση σε βασικές θέσεις προκειμένου να χτιστεί όπως λέει, “το αναγκαίο μέτωπο αντίστασης και εξόδου από τη φυλακή του χρέους στην οποία η ελληνική Λούμπεν Μεγαλοαστική Τάξη και οι πολιτικοί της υπηρέτες εγκλώβισαν τη χώρα μας”.

Κάνοντας αποτίμηση των εκλογών για το ευρωκοινοβούλιο, το κόμμα του Γιάνη Βαρουφάκη σημειώνει: “Στις 9 του Ιούνη το εκλογικό αποτέλεσμα έδειξε περίτρανα αυτό που ισχύει στην ελληνική πραγματικότητα: απόλυτη απαξίωση για την αστική κοινοβουλευτική δημοκρατία, τη μητριά, όπως αποδεικνύεται, του φασισμού. Η στάση αυτή, από τη μια, δικαιολογείται μιας και δείχνει την απόρριψη του λαού για τα κόμματα της χρεοκοπημένης ελληνικής πολιτικής σκηνής. Από την άλλη, όμως, υποκρύπτει και μια φιλοσοφία απολιτίκ σκέψης, που τρέφει το αυγό του Φιδιού. Τα αποτελέσματα στην Ευρώπη και ειδικά στη Γαλλία δείχνουν ότι η Ευρωπαία Σκύλα του φασισμού είναι πάλι σε οργασμό.

Στην Ελλάδα, κόμματα που αυτοπροσδιορίζονται κεντροαριστερά (ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ) προσπαθούν να πείσουν το Λαό ότι είναι η λύση στο πρόβλημα που λέγεται Μητσοτάκης. Η ελληνική Λούμπεν Μεγαλοαστική Τάξη (ΛΜαΤ) τα ετοιμάζει ήδη να διαδεχτούν τη Ν.Δ στην εξουσία. Και τα δύο άλογα του Ιπποδρόμου είναι “πιασμένα”. Μέσα σε αυτό το ζοφερό πολιτικό τοπίο, με τα καρτέλ των σουπερμάρκετ να αισχροκερδούν ανελέητα, τους 4 ολιγάρχες που ελέγχουν την ενέργεια να βυσσοδομούν απέναντι στα νοικοκυριά και τα ενοίκια να καλπάζουν ανεξέλεγκτα, η συσπείρωση της πραγματικής Αριστεράς αποτελεί αδήριτη ανάγκη.

Το ΜέΡΑ 25 επιβίωσε από μια ακόμη μάχη που έδωσε απέναντι στη ΛΜαΤ, που απεργάζεται τη διάλυσή του”.

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!