Μια νέα Δημοτική Παράταξη θα διεκδικήσει το Δήμο Δωδώνης στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές τον Οκτώβριο του 2023. Το όνομα της νέας παράταξης είναι «Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών Δήμου Δωδώνης» με επικεφαλής τον κ. Νικόλαο Λώλο, πρώην αντιδήμαρχο και νυν ανεξάρτητο δημοτικό σύμβουλο του Δήμου Δωδώνης.
Σε δήλωσή του ο κ. Ν. Λώλος αναφέρει: «Ανακοινώνουμε σήμερα στους δημότες του Δήμου Δωδώνης τη δημιουργία της παράταξης «Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών Δήμου Δωδώνης».
Μια κίνηση, που σκοπό έχει την εδραίωση μιας σχέσης εμπιστοσύνης μεταξύ των πολιτών και της νέας δημοτικής αρχής που θα αναδειχθεί στο Δήμο Δωδώνης, την οποία έχει ανάγκη ο τόπος μας. Μια σχέση ειλικρίνειας πέρα και πάνω από ιδεολογικές
αποχρώσεις.

Έχουμε ήδη ξεκινήσει την επικοινωνία με συμπολίτες μας από όλες τις τοπικές κοινότητες του Δήμου μας. Η ανταπόκρισή τους είναι εξαιρετικά θετική και πρωτόγνωρη.

Καλούμε όλους τους συνδημότες μας να συμπορευτούν μαζί μας στην προσπάθεια αυτή, ώστε να θέσουμε από κοινού τα οράματα και τους στόχους για την ανάπτυξη της περιοχής μας και να καταρτίσουμε το πρόγραμμα της Κίνησής μας.
Ο Δήμος Δωδώνης, με το μοναδικό παρθένο φυσικό περιβάλλον, την πολιτισμική δυναμική του και τα μοναδικά ιστορικά μνημεία με παγκόσμια ακτινοβολία, αξίζει ένα καλύτερο μέλλον».

Με εκτίμηση
ΛΩΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Δωδώνης

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!