Ο Νίκος Αποστολόπουλος μίλησε για τον επικείμενο γάμο του, τον οποίο αποκάλυψε ότι θα κάνει, πριν από λίγο καιρό.

Σε νέες δηλώσεις που έκανε ο σχεδιαστής μόδας ανέφερε ότι ο ένας από τους κουμπάρους του, θα είναι ο Βασίλειος Κωστέτσος.

Μετά από άλλη σχετική με τον γάμο του ερώτηση, ο ίδιος ανέφερε ότι σκοπεύει να καλέσει πολύ κόσμο ενώ μετά έκανε και μια αναφορά, στην πρόταση γάμου που είχε κάνει στον σύντροφό του.

Τέλος, επιβεβαίωσε ότι ο Βασίλειος Κωστέτσος θα έχει ρόλο κουμπάρου, αλλά δεν θα είναι ο μόνος καθώς ο Νίκος Αποστολόπουλος είπε ότι «θα είναι ένας από τους κουμπάρους» χωρίς, ωστόσο, να αποκαλύψει το όνομα κάποιου άλλου.

Η πρόταση γάμου στον σύντροφό του

Σε συνέντευξη που έδωσε τον Μάρτιο για το  «MEGA Καλημέρα», ο Νίκος Αποστολόπουλος είχε περιγράψει την πρόταση γάμου που έκανε στον άντρα με τον οποίο θα παντρευτεί, αλλά και πού σκοπεύουν να κάνουν τον γάμο τους.

Ο Νίκος Αποστολόπουλος είχε πει: «Ο γάμος της χρονιάς θα είναι ο δικός μου γιατί θα παντρευτώ, θα βάλω ένα φράκο λευκό με ένα μαύρο ριγέ παντελόνι, σμόκιν πουκάμισο, παπιγιόν και γιλέκο. Βέβαια και έχει γίνει πρόταση γάμου, τα έχουμε συμφωνήσει όλα. Ο σύντροφός μου για την ώρα δεν έχει αποφασίσει ακόμα τι θα φορέσει στον γάμο μας. Ο γάμος μας με τον σύντροφό μου, θα γίνει τέλη Ιουνίου στην Άρτα ή το Σούλι».

Όσο για την πρόταση γάμου, ο ίδιος περιέγραψε ότι έγινε σε πτήση Αθήνας προς Χαβάη. «Εγώ την έκανε την πρόταση γάμου εγώ είμαι ο κυνηγός. Καθόμασταν πρώτη θέση με σαμπάνιες, ήταν καταπληκτικά» είπε και τόνισε: «Αυτή την περίοδο είμαι σε μία φάση πολύ έρωτα. Δεν γνωριζόμαστε πολύ καιρό γιατί σίγουρα δεν θα παντρευόμασταν, γιατί αν γνωριζόμασταν πολύ καιρό, σίγουρα δεν θα παντρευόμασταν. Μου αρέσουν οι κεραυνοβόλοι έρωτες, έτσι αυτά που γίνονται εκείνη τη στιγμή, έρωτες, one night stand, γάμος, όλα. Πιστεύω πραγματικά ότι θα είναι ο γάμος της χρονιάς»

Λίγο καιρό πριν, ο σχεδιαστής είχε πει στην κάμερα της ίδιας εκπομπής, ότι: «Το σεξ παίζει πολύ σημαντικό ρόλο σε μια σχέση, γι’ αυτό και εγώ δεν μπορώ να κάνω σχέσεις, γιατί μετά από λίγο βαριέμαι. Βαριέμαι το σεξ με τον ίδιο άνθρωπο. Το σεξ δεν είναι κάτι που το κάνεις παραγγελία, οπότε όταν υπάρχει στη ζωή μου, πρέπει να έχει μια ποιότητα».

Ο γάμος του με γυναίκα

Ο Νίκος Αποστολόπουλος δεν παντρεύεται για πρώτη φορά. Σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό «Λοιπόν» τον Νοέμβριο, αναφέρθηκε στον γάμο του με μια γυναίκα, τη Μιραμπέλ,για την οποία και δήλωσε: «Ο άνθρωπος αυτός ήταν μοναδικός στη ζωή μου και το κενό δεν αναπληρώνεται. Μια πανέμορφη Γαλλίδα που την γνώρισα το 1979 και ήμασταν παντρεμένοι μέχρι το 2008, όταν μπήκε ανάμεσά μας ο θάνατος. Ακόμη και σήμερα την αισθάνομαι παντού τη Μιραμπέλ, επικοινωνώ και μιλάω μαζί της».

Για το αν σκέφτηκε ποτέ να ξαναπαντρευτεί τότε είχε πει ότι: «Όχι, όχι. Δεν μου δημιουργήθηκε ποτέ αυτή η επιθυμία ξανά».

Τέλος, για το αν ερωτεύτηκε ποτέ πραγματικά έναν άντρα, απάντησε: «Όχι μόνο ένας, πολλοί άντρες με ερωτεύτηκαν παράφορα».

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!