Οι νέες ταινίες ”IMMACULATE” & ” KUNG FU PANDA’”(με υπότιτλους και μεταγλωττισμένο) & ”KNOX GOES AWAY” που θα προβληθούν στο ODEON PARALIMNIO by TFG στα Ιωάννινα από 21/03 έως και 27/03/2024

KUNG FU PANDA

K

Κινούμενα Σχέδια, Κωμωδία, Οικογενειακή, Περιπέτεια,

Μετά από τρεις ριψοκίνδυνες περιπέτειες στις οποίες κατατρόπωσε πανίσχυρους κακούς χάρη στο απαράμιλλο θάρρος του και τις απίστευτες δεξιότητες του στις πολεμικές τέχνες, ο Πο, γνωστός ως Δράκος Πολεμιστής, καλείται από τη μοίρα να χαλαρώσει λιγάκι. Πιο συγκεκριμένα, έχει έρθει η ώρα να αναλάβει τον ρόλο του πνευματικού ηγέτη στην Κοιλάδα της Ειρήνης. Αυτό προκαλεί μερικά προφανή προβλήματα. Πρώτον, ο Πο κατέχει τόσες γνώσεις περί πνευματικής διδασκαλίας όσες και περί της δίαιτας της παλαιολιθικής εποχής και, δεύτερον, χρειάζεται επειγόντως να βρει και να εκπαιδεύσει έναν νέο Δράκο Πολεμιστή πριν αναλάβει τη νέα του υψηλή θέση. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, προσφάτως έχει θεαθεί μια πανούργα, ισχυρή μάγισσα, η Χαμαιλέων, μια μικροσκοπική σαύρα που μεταμορφώνεται σε οποιοδήποτε πλάσμα, μεγάλο ή μικρό. Η μάγισσα έχει στρέψει τα άπληστα, γουρλωμένα μάτια της στο Ραβδί της Σοφίας του Πο, που θα της χαρίσει τη δύναμη να επαναφέρει όλους τους πανίσχυρους κακούς τους οποίους έχει κατατροπώσει ο Πο στέλνοντας τους στην εξορία του Κόσμου των Πνευμάτων. Οπότε ο Πο χρειάζεται βοήθεια. Τη βρίσκει, μάλλον, στη μορφή της πονηρής, εύστροφης κλέφτρας Ζεν, μιας αλεπούς κορσάκ που τον αναστατώνει πολύ, αλλά της οποίας οι δεξιότητες θα αποδειχτούν ανεκτίμητες. Στην προσπάθεια τους να προστατεύσουν την Κοιλάδα της Ειρήνης από τα αρπαχτικά νύχια της μάγισσας, το αστείο και αλλοπρόσαλλο δίδυμο θα πρέπει να συνεργαστεί με τον καλύτερο τρόπο.

IMMACULATE

K18

Θρίλερ, Τρόμου

Η Σεσίλια, μια νεαρή καλόγρια ολόψυχα αφιερωμένη στην πίστη της, δέχεται μια νέα θέση σε ένα ένδοξο μοναστήρι στην πανέμορφη ιταλική ύπαιθρο. Σύντομα όμως θα αντιληφθεί πως το νέο της σπίτι κρύβει σκοτεινά και τρομακτικά μυστικά.

 

 

 

KNOX GOES AWAY

K18?

Αστυνομική, Μυστηρίου,

Ένας επί πληρωμή δολοφόνος που διαγνώστηκε με μια ταχέως εξελισσόμενη μορφή
άνοιας έχει την ευκαιρία να λυτρωθεί σώζοντας τη ζωή του ενήλικου γιου του, με
τον οποίο έχουν αποξενωθεί.

 

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!