Μέσα σε κλίμα ανθρώπινης αλληλεγγύης και αλληλοβοήθειας, πλησιάζοντας  στη μεγάλη εορτή της Χριστιανοσύνης, το Πάσχα, το Κοινωνικό Παντοπωλείο  του Δήμου Ιωαννίνων στάθηκε και φέτος στο πλευρό των 150 αδύναμων οικονομικά οικογενειών και συμπολιτών μας, προσφέροντας τους πασχαλινά πακέτα αγάπης, τα οποία περιλαμβάνουν βασικά είδη διατροφής καθώς και πασχαλινά κουλούρια, τσουρέκια, αυγά και κρεατικά, λαμπάδες, παιχνίδια και σοκολατένια αυγά για τα παιδιά των οικογενειών.

Σκοπός είναι να μην μείνει κανένα σπίτι χωρίς τρόφιμα, ιδιαίτερα τις Άγιες μέρες του Πάσχα.

Η αλληλεγγύη προς το συνάνθρωπο είναι πιο επιβεβλημένη από κάθε άλλη φορά αυτές τις δύσκολες ημέρες που βιώνουμε. Προσπαθούμε με κάθε τρόπο να είμαστε δίπλα σε κάθε πολίτη που χρήζει ανάγκης και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε με ότι μέσα διαθέτουμε.

 

Επίσκεψη Σ. Μαρκούλα στον Ζωγράφειο Οίκο Ευγηρίας

Εξάλλου, η  Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης – Προστασίας, Προσχολικής Ηλικίας, Ισότητας, Αντιμετώπισης Διακρίσεων και Έμφυλης Βίας, κα. Μαρκούλα Σοφία, επισκέφτηκε τον Ζωγράφειο Οίκο Ευγηρίας του Δήμου Ιωαννιτών και αντάλλαξε ευχές με του ηλικιωμένους εν όψη των ημερών του Πάσχα. Συνομίλησε μαζί τους, προσέφερε πασχαλινά εδέσματα και εξέφρασε την πρόθεσή της να συνεχίσει να στηρίζει τις πρωτοβουλίες που στοχεύουν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ηλικιωμένων στην περιοχή μας, υποστηρίζοντας δράσεις και προγράμματα που στοχεύουν σε αυτόν τον σκοπό.

 

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!