Pilates, χορωδία και παραδοσιακοί χοροί από τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Καλλιθέα» Ιωαννίνων

Με τμήματα Pilates, χορωδίας και παραδοσιακών χορών ξεκινά η νέα περίοδος δραστηριοτήτων του Πολιτιστικού Συλλόγου «Η Καλλιθέα» Ιωαννίνων.

Pilates, χορωδία και παραδοσιακοί χοροί από τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Καλλιθέα» Ιωαννίνων

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του epirusgate.gr στην Google

Την έναρξη των δραστηριοτήτων του για την περίοδο 2026-2027 ανακοίνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Η Καλλιθέα» Ιωαννίνων, με τμήματα Pilates, χορωδίας και παραδοσιακών χορών.

Πρώτο ξεκινά το τμήμα παραδοσιακών χορών, την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου. Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη, από τις 19:30 έως τις 21:00.

Την Πέμπτη 1 Οκτωβρίου αρχίζει το τμήμα Pilates, το οποίο θα λειτουργεί κάθε Δευτέρα και Πέμπτη, από τις 19:00 έως τις 20:00.

Το πρόγραμμα συμπληρώνεται από το τμήμα χορωδίας, που ξεκινά την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου, με συναντήσεις κάθε Τετάρτη από τις 18:00 έως τις 19:00.

Το πρόγραμμα

Pilates: Δευτέρα και Πέμπτη, 19:00-20:00 – Έναρξη 1 Οκτωβρίου

Χορωδία: Τετάρτη, 18:00-19:00 – Έναρξη 21 Οκτωβρίου

Παραδοσιακοί χοροί: Τετάρτη, 19:30-21:00 – Έναρξη 30 Σεπτεμβρίου

Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στη Google