Σκοπός της όπως λέει και η ίδια να αναδειχθούν θέματα με την διάδραση και συζήτηση μεταξύ ειδικοτήτων, φορέων και ενδιαφέροντων ανθρώπων που έχουν Ιατρικό και Κοινωνικό υπόβαθρο.

Όπως και η ίδια μας αναφέρει: ” η προσέγγιση των ανθρώπων για εμένα από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου,  πρέπει να είναι πολύπλευρη και όχι μόνο από μία οπτική, όπως άλλωστε είναι και η ίδια η ζωή “.

“Είναι σημαντικό να ενημερώνονται γονείς, έφηβοι και πολίτες για θέματα που τους απασχολούν μέσω του διαδικτύου και των social media όσο πιο επιστημονικά ορθά και ξεκάθαρα γίνεται ” , η ίδια αναφέρει καθώς αυτός ήταν ο στόχος της του να είναι τόσο ενεργή διαδικτυακά και στα social media.

Για το λόγο αυτό δημιούργησε και το νέο της κανάλι στο YouTube με τίτλο ” MEDicine and Motivation Sessions ” , όπου φαίνεται ξεκάθαρα ότι το κίνητρο του νέου αυτού εγχειρήματος είναι να ενημερώνει και να μας κινητοποιεί.

Σε αυτό το πρώτο Video Podcast καλεσμένη της Λούλας Βέρμπη η Κτηνίατρος Μαρία Τσελίκη όπου λύνει απορίες των γονέων και όλων μας , που αφορούν στην βελτίωση της διαχείρισης και  φροντίδας , με σαφείς οδηγίες και τελευταία επιστημονικά δεδομένα  για την περίοδο που διανύουμε με τους τετράποδους φίλους μας.

Αξίζει να “μπείτε” και εσείς  σε αυτή την  “Ιδεοθύελλα”  του Loula’s Brainstorming Podcast.

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!