Πρεμιέρα με μαγευτική θέα για το 10ο Φεστιβάλ Θερινού Σινεμά Τζουμέρκων

Πρεμιέρα με μαγευτική θέα για το 10ο Φεστιβάλ Θερινού Σινεμά Τζουμέρκων

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του epirusgate.gr στην Google

Μια όμορφη κινηματογραφική βραδιά επεφύλασσε η πρεμιέρα του 10 ου Φεστιβάλ Θερινού Σινεμά Τζουμέρκων για τους Πετροβουνιώτες αλλά και τους θεατές που ήρθαν ακόμα και από τα Γιάννενα για την προβολή.

Η μαγική θέα του λεκανοπεδίου των Ιωαννίνων δίπλα από την οθόνη, μαζί με τα μαγικά χρώματα του ηλιοβασιλέματος δημιούργησαν την τέλεια πρόγευση.

Η ταινία Minari κέρδισε και ταυτόχρονα συγκίνησε το κοινό. Εξαιρετικές οι κωμικές ανάπαυλες στην ταινία και ειδικά η ερμηνεία της Γιουν Γιου-Τζανγκ ως γιαγιάς η οποία ξεχώρισε για την αυθεντικότητα και την συναισθηματική της δύναμη. Το αμερικανικό όνειρο ήταν και παραμένει δύσκολο και παρουσιάστηκε με έναν μοναδικό τρόπο, γεμάτο συναισθήματα από τον αμερικανοκορεάτη σκηνοθέτη Λι Άιζακ Τσάνγκ.

Το θερινό σινεμά στα Τζουμέρκα έδειξε πως εύκολα γίνεται και…χειμερινό, για αυτό στην επόμενη προβολή μαζί σας και μπουφανάκι πέρα από ζακέτα!

 

Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στη Google