Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Πρέβεζας ανταποκρίθηκε άμεσα σε περιστατικά εισροής υδάτων που σημειώθηκαν σε δύο μονοκατοικίες στην περιοχή της Νικόπολης Πρέβεζας, εξαιτίας της έντονης βροχόπτωσης.
Συγκεκριμένα, οι πυροσβέστες, με τη χρήση ειδικού καθίσματος ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ, μετέφεραν από την πρώτη οικία ένα αντρόγυνο, ηλικίας 97 και 94 ετών, που αντιμετώπιζε ιατρικά προβλήματα. Οι ηλικιωμένοι διακομίσθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Πρέβεζας για την παροχή φροντίδας.
Στη δεύτερη περίπτωση, η Πυροσβεστική μετέφερε μία γυναίκα 90 ετών στον αύλειο χώρο της οικίας της, όπου την παρέλαβε ο γιος της για να της προσφέρει βοήθεια.
Η άμεση κινητοποίηση της Πυροσβεστικής αποσόβησε τυχόν κινδύνους για τους ηλικιωμένους, ενώ τα περιστατικά ανέδειξαν τις επιπτώσεις των έντονων καιρικών φαινομένων στην περιοχή.
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.