Ο δήμαρχος Θωμάς Μπέγκας, με αφορμή δημοσιεύματα σχετικά με την κατάργηση της πρωινής πτήσης από Αθήνα προς Ιωάννινα, ανέφερε ότι η δημοτική αρχή θα πάρει πρωτοβουλίες.

Συγκεκριμένα ο κ. Μπέγκας, στην προ ημερησίας διάταξης στο δημοτικό συμβούλιο της Δευτέρας, έκανε γνωστό ότι πρόκειται να αναλάβει πρωτοβουλία προκειμένου να υπάρχει μια οργανωμένη και συνολική αντίδραση των τοπικών φορέων στην απόφαση της Aegean να σταματήσει την πρωινή πτήση από τα Γιάννενα προς την Αθήνα από την 1η  Ιουνίου ως και τις 26 Οκτωβρίου.
Μίλησε για μια ανησυχητική εξέλιξη η οποία υποβαθμίζει τις υπηρεσίες που προσφέρει το αεροδρόμιο των Ιωαννίνων, ειδικά στους επιχειρηματίες της περιοχής οι οποίοι χάνουν έτσι τη δυνατότητα που είχαν να ταξιδέψουν αυθημερόν στην Αθήνα και να επιστρέψουν στη βάση τους.
«Ως δημοτική αρχή, πιστή στη λογική της ‘’ισχύος εν τη ενώσει’’ θα αναλάβουμε πρωτοβουλία σε συνεργασία με όλους τους τοπικούς φορείς, περιφέρεια, επιμελητήρια, ένωση ξενοδόχων κτλ προκείμενου να διερευνήσουμε το θέμα και να υπάρξει μια ηχηρή και αποτελεσματική αντίδραση», σημείωσε ο δήμαρχος.

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!