Τραγωδία συνέβη σήμερα το μεσημέρι (Δευτέρα, 22/4) στη Θεσσαλονίκη, καθώς ένας άνδρας έπεσε από τον Λευκό Πύργο και τραυματίστηκε θανάσιμα.

Η πτώση του άνδρα έγινε κάτω από αδιευκρίνιστες, μέχρι στιγμής, συνθήκες. Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία δεν προκύπτουν ενδείξεις που να παραπέμπουν σε εγκληματική ενέργεια. Σύμφωνα με το Thesstoday, πολίτες που βρίσκονταν στο σημείο κάλεσαν την ΕΛ.ΑΣ. και το ΕΚΑΒ.

 

Άμεσα στην περιοχή έσπευσαν δυνάμεις της Αστυνομίας, αλλά και ασθενοφόρο. Οι διασώστες κατέβαλαν κάθε προσπάθεια για να επαναφέρουν τον άνδρα, ωστόσο, είχε ήδη καταλήξει, όπως αναφέρουν σχετικές πληροφορίες.

 

 

«Οι διασώστες προσπάθησαν να τον επαναφέρουν αλλά δεν τα κατάφεραν, ήταν πολύ αργά» δήλωσε μάρτυρας ο οποίος έφτασε στον Λευκό Πύργο ένα λεπτό μετά την πτώση του άνδρα.

Όπως περιέγραψε ένας άλλος αυτόπτης μάρτυρας στο ThessToday «ο άνδρας έπεσε από την οροφή του μνημείου. Χτύπησε σε ένα δέντρο πριν καταλήξει στο έδαφος, για αυτό τον λόγο δεν ακούσαμε το παραμικρό εκείνη την στιγμή. Πάντως φαίνεται πως ο άνδρας ήταν μόνος στον Λευκό Πύργο και αυτό γιατί δεν τον έψαξε κανείς. Εμείς τρέξαμε και ειδοποιήσαμε την ΕΛ.ΑΣ και το ΕΚΑΒ. Οι διασώστες προσπαθούσαν περίπου 20 λεπτά να τον επαναφέρουν αλλά δεν τα κατάφεραν».

Σύμφωνα με πληροφορίες στην τσέπη του άτυχου άνδρα βρέθηκε το κινητό τηλέφωνο του.

 

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!