Κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας με επικεφαλής τον Υφυπουργό Μακεδονίας – Θράκης Στάθη Κωνσταντινίδη επισκέφθηκε τη Θεσπρωτία την Παρασκευή 17 Μαΐου. Στο κλιμάκιο συμμετείχαν ο βουλευτής Θεσπρωτίας Βασίλης Γιόγιακας και η βουλευτής Ά Θεσσαλονίκης Άννα Ευθυμίου.

Τα μέλη του κλιμακίου επισκέφθηκαν το Γενικό Νοσοκομείο Φιλιατών και τη Μονάδα Προστασίας Παιδιού Φιλιατών ενώ συναντήθηκαν με τη δημοτική αρχή Φιλιατών. Στη συνέχεια μετέβησαν στην Αστυνομική Διεύθυνση Θεσπρωτίας, συνάντησαν μαθητές και εκπαιδευτικούς σε δημοτικό σχολείο της Ηγουμενίτσας καθώς και στελέχη της ΔΕΕΠ και των δημοτικών τοπικών οργανώσεων της Νέας Δημοκρατίας. Το πρόγραμμα περιλάμβανε επίσης συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Θεσπρωτίας Θωμά Πιτούλη, επίσκεψη και περιοδεία στο κέντρο και σε καταστήματα της Πλαταριάς και των Συβότων καθώς και επισκέψεις στο Αστυνομικό Τμήμα Μαργαριτίου το Κέντρο Υγείας και την πλατεία.

Το δικό του μήνυμα εν όψει των Ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου έστειλε ο Βασίλης Γιόγιακας: «Σε δράσεις όπως η σημερινή περιοδεία μάς δίνεται η ευκαιρία να ακούσουμε πολίτες και εκπροσώπους φορέων και να δώσουμε απαντήσεις σε θέματα που τους απασχολούν. Η Νέα Δημοκρατία είναι το πιο ισχυρό εθνικό κόμμα που είναι μέλος της μεγαλύτερης ομάδας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος. Η χώρα μας πρέπει να διατηρήσει ισχυρή τη φωνή της εκεί όπου παίρνονται αποφάσεις σε ζητήματα τα οποία θα καθορίσουν σημαντικές όψεις της ζωής μας τα επόμενα χρόνια, όπως το μεταναστευτικό, η εφαρμογή της Πράσινης Συμφωνίας, η ασφάλεια και η προστασία των εξωτερικών συνόρων της Ευρώπης, η στήριξη των ευρωπαϊκών επιχειρήσεων. Δίνουμε τη μάχη των ευρωεκλογών για πιο ισχυρή Ελλάδα στην Ευρώπη, με τη Νέα Δημοκρατία».

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!