Προκειμένου να ανατρέψει το αρνητικό κλίμα και τη δυσαρέσκεια των πολιτών από τις αλλεπάλληλες κρίσεις ακρίβειας και όχι μόνο, ο Πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης εντείνει τις περιοδείες ανά την Ελλάδα αμέσως μετά το Πάσχα. Περιοδεία αναμένεται να υπάρξει και στην Ήπειρο χωρίς όμως να έχει οριστικοποιηθεί η ημερομηνία. Εκτιμάται ωστόσο ότι αυτή θα γίνει μετά την Κυριακή του Θωμά. Στο μεταξύ ο Πρωθυπουργός συναντάται με  βουλευτές της Περιφέρειας από την Ήπειρο, την Πελοπόννησο και τη Δυτική Ελλάδα  στην πορεία προς τις ευρωεκλογές.
Από την Ήπειρο στην συνάντηση αυτή μετείχαν ο βουλευτής Άρτας Γιώργος Στύλιος και ο βουλευτής Θεσπρωτίας Βασίλης Γιόγιακας. Ο βουλευτής Πρέβεζας Σπύρος Κυριάκης θα μετέχει σε συνάντηση τις επόμενες ημέρες καθώς την Τετάρτη είχε ανειλημμένες κοινοβουλευτικές υποχρεώσεις.
Οι Γιαννιώτες κοινοβουλευτικοί δεν είχαν κληθεί στη συνάντηση καθώς αφορούσε αποκλειστικά βουλευτές που δεν μετέχουν στο κυβερνητικό σχήμα.
Στη συνάντηση αυτή δεν τέθηκε κανένα επιμέρους τοπικό ζήτημα των εκλογικών περιφερειών των βουλευτών αλλά περιορίστηκε αποκλειστικά στις ευρωεκλογές με τον Πρωθυπουργό να ζητά την μέγιστη κινητοποίηση όλων ώστε να αποτυπωθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στην κάλπη.
Επιδίωξη, όπως περιγράφηκε στους βουλευτές, είναι να μην υπάρξει σημαντική μείωση του αποτελέσματος της κάλπης του περασμένου Ιουνίου ώστε να μην πληγεί το γόητρο της κυβέρνησης και ανοίξει πολιτική συζήτηση αμφισβήτησης.
Στο πλαίσιο αυτό ζητήθηκε από τους βουλευτές να κινητοποιηθούν με συνεχή παρουσία στις τοπικές κοινωνίες.

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!