Βραδιά tango από την «Παναθηναϊκή» Ιωαννίνων
Η «Παναθηναϊκή» Ιωαννίνων διοργανώνει στις 26 Ιουνίου εκδήλωση για το κλείσιμο της χρονιάς στο Limne, με συμμετοχή του EL TANGO DANCE STUDIO.
Η Πανελλαδική Οργάνωση Γυναικών «ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ» – Παράρτημα Ιωαννίνων διοργανώνει την Παρασκευή 26 Ιουνίου 2026, στις 20:30, μια ξεχωριστή εκδήλωση για το κλείσιμο της χρονιάς.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο café–bar Limne, στη Στρατάρχου Παπάγου 30, στην περιοχή Μάτσικας στα Ιωάννινα.
Η βραδιά θα έχει ρυθμό, ενέργεια και χορό, με την ευγενική συμμετοχή του Αναστάσιου Κεχαγιά και της σχολής EL TANGO DANCE STUDIO, που θα παρουσιάσουν ένα ιδιαίτερο χορευτικό πρόγραμμα, δημιουργώντας μια όμορφη ατμόσφαιρα για τα μέλη και τους φίλους της οργάνωσης.
Με την εκδήλωση αυτή, το Παράρτημα Ιωαννίνων της «Παναθηναϊκής» αποχαιρετά ακόμη μία δημιουργική χρονιά, τιμώντας όσους στηρίζουν σταθερά το έργο και τις δράσεις της.
Ακολούθησε το Epirusgate.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις
πηγή στη Google
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 252033