Υποδοχή Ιερών Λειψάνων στον Άγιο Μάξιμο Άρτης

Υποδοχή Ιερών Λειψάνων και ομιλία του Μητροπολίτη Αργολίδος Νεκταρίου θα πραγματοποιηθούν στον Ιερό Ναό Αγίου Μαξίμου του Γραικού στην Άρτα στις 25 Μαΐου.

Υποδοχή Ιερών Λειψάνων στον Άγιο Μάξιμο Άρτης

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του epirusgate.gr στην Google

Υποδοχή Ιερών Λειψάνων σημαντικών Αγίων της Ορθοδοξίας θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 25 Μαΐου 2026, στις 18:00, στον Ιερό Ναό Αγίου Μαξίμου του Γραικού στην Άρτα.

Συγκεκριμένα, θα μεταφερθούν Ιερά Λείψανα Αγίων: Λουκάς ο Ιατρός, Άγιος Αρσένιος ο Καππαδόκης, Άγιος Νεκτάριος Πενταπόλεως, Άγιος Εφραίμ ο Κατουνακιώτης, Άγιος Αθανάσιος ο Χαμακιώτης και της Αγία Γαβριηλία.

Τα Ιερά Λείψανα θα κομίσει ο Νεκτάριος, ενώ την υποδοχή θα πραγματοποιήσει ο Καλλίνικος.

Στη συνέχεια, στις 18:15, θα τελεστεί το Μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου και αμέσως μετά, στις 19:00, ο Μητροπολίτης Αργολίδος θα πραγματοποιήσει ομιλία με θέμα: «Ο Θεός είναι άδικος».

Η ενορία προσκαλεί τους πιστούς να συμμετάσχουν στην πνευματική αυτή σύναξη και στις λατρευτικές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στον Ιερό Ναό.

Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στη Google