Ένα πάρτι για τα 20 χρόνια του ODEON PARALIMNIO by TFG !
____________________________________________
Ενιαία είσοδος 4 ευρώ την Παρασκευή σε όλες τις ταινίες

Ημέρα γιορτής είναι η ερχόμενη Παρασκευή, 19 Απριλίου για τον πολυκινηματογράφο ODEON PARALIMNIO by TFG στο Παραλίμνιο Πάρκο Ιωαννίνων, ο οποίος συμπληρώνει 20 χρόνια αδιάλειπτης λειτουργίας, από το 2004 που άνοιξαν για πρώτη φορά οι πύλες του.

Θα γιορτάσει λοιπόν τα 20 α του γενέθλια με όλους εκείνους οι οποίοι στέκονται διαχρονικά στο πλάι του, μικρούς και μεγάλους θεατές που αγαπούν το σινεμά και τη μαγεία του. Στο πλαίσιο αυτό, το ODEON PARALIMNIO by TFG προσφέρει την Παρασκευή σε όλους όσοι το επισκεφθούν ενιαία είσοδο στις ταινίες του 4 ευρώ ώστε να απολαύσουν το φιλμ της αρεσκείας τους με πολύ χαμηλό αντίτιμο! Η προπώληση εισιτηρίων έχει ήδη ξεκινήσει. Παράλληλα, στο φουαγιέ του Κινηματογράφου θα στηθεί από το απόγευμα και μέχρι τις βραδινές ώρες ένα γιορτινό πάρτι γενεθλίων. Τη μουσική της εκδήλωσης έχει αναλάβει ο δημοφιλής dj Χάρης Τσίτος, ο οποίος θα επιμεληθεί ένα live dj set αποκλειστικά για τους επισκέπτες του Κινηματογράφου.

Την εκδήλωση γενεθλίων στηρίζουν με τη συμμετοχή τους η Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων ΒΙΚΟΣ Α.Ε., η οποία θα προσφέρει προϊόντα της στους θεατές, όπως και η εταιρία «The Dragon Pie» – Χειροποίητες Ζαγορίσιες Πίτες και το Θεσσαλικό ΙΕΚ Γιάτσος, σπουδαστές του οποίου θα κάνουν face painting σε όσους το επιθυμούν ενώ σε συνεργασία με την εταιρία ΑΡΤΙΖΑΝ Hellas A.E. θα μοιράσουν γλυκά κεράσματα

Ο Κινηματογράφος ODEON PARALIMNIO by TFG καλεί όλους τους Γιαννιώτες να γιορτάσουν μαζί του την ερχόμενη Παρασκευή 19 Απριλίου τα 20 α του γενέθλια.
Η προπώληση εισιτηρίων γίνεται ηλεκτρονικά μέσα από το Odeon.gr ή από τα ταμεία του Κινηματογράφου.

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!