Δεύτερη ημέρα της περιοδείας του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, σήμερα Τετάρτη 8 Μαΐου και το πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσκεψη στην Άρτα και τα Γιάννενα.

Την Άρτα θα επισκεφθεί το πρωί της Τετάρτης 8 Μαΐου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα της επίσκεψης, ο Στέφανος Κασσελάκης θα φτάσει στην πόλη της Άρτας στις 10:30 και θα έχει συνάντηση στο Επιμελητήριο Άρτας με παραγωγικούς φορείς της περιοχής.

Στη συνέχεια, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα βρεθεί στην κεντρική πλατεία, όπου θα κάνει μια σύντομη στάση για καφέ και θα περπατήσει στην κεντρική αγορά της πόλης, όπου θα έχει την ευκαιρία να συναντηθεί με ιδιοκτήτες καταστημάτων και πολίτες και να ανταλλάξει μαζί τους απόψεις για τα κύρια προβλήματα της καθημερινότητας και τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για την επίλυσή τους.

Ακολούθως, ο Στέφανος Κασσελάκης θα ξεναγηθεί στο εμβληματικό Βυζαντινό Μνημείο της Παναγίας της Παρηγορήτισσας και θα έχει συνάντηση με εκπροσώπους του συλλόγου εργαζομένων στην αρχαιολογία.

Στα Γιάννενα σήμερα και αύριο

Από το απόγευμα της Τετάρτης και αύριο Πέμπτη το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει επισκέψεις και συναντήσεις με φορείς στην πόλη και το Νομό των Ιωαννίνων.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Ιωαννίνων, το απόγευμα της Τετάρτης 8 Μαΐου ο Στέφανος Κασσελάκης θα συναντηθεί στο Δημαρχείο της πόλης των Ιωαννίνων με τον Δήμαρχο κ.Θωμά Μπέγκα, ενώ στις 19.00 θα εγκαινιάσει το εκλογικό περίπτερο της Ν.Ε.Ιωαννίνων στη γωνία Μιχαήλ Αγγέλου και Μελανίδη. Εκεί ο Πρόεδρος του κόμματος της Αξιωματικής αντιπολίτευσης θα απευθυνθεί στα μέλη, στους φίλους και στις φίλες του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. δίνοντας το εναρκτήριο λάκτισμα εν όψει των Ευρωεκλογών του Ιουνίου.

Το πρωί της Πέμπτης , ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. θα αναχωρήσει για το Καλπάκι, όπου θα γίνει δεκτός από τον Δήμαρχο Πωγωνίου κ. Κώστα Καψάλη στο Στρατιωτικό Μουσείο Καλπακίου 1940-41, ενώ ακολούθως θα ενημερωθεί για τα προβλήματα του ακριτικού Δήμου και θα συνομιλήσει με τους κατοίκους της περιοχής.

Κατά την επιστροφή του στα Ιωάννινα, ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση του, θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων κ.Ευθύμιο Χρυσοστόμου στο κτήριο του Επιμελητηρίου.

Στη συνέχεια ο Στέφανος Κασσελάκης θα αναχωρήσει για την Αθήνα, ολοκληρώνοντας την τριήμερη περιοδεία του στην Ήπειρο.

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!