Εκδηλώσεις διοργανώνει το Μουσικό Σχολείο Ιωαννίνων « Νικόλαος Δούμπας». Ειδικότερα, την Κυριακή 14 Απριλίου και ώρα 11 και 30 π.μ θα πραγματοποιηθεί συναυλία των μαθητών της κλασικής κιθάρας του Μουσικού Σχολείου Ιωαννίνων, η οποία θα φιλοξενηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων Γ.Α.Κ –Ιστορικό Αρχείο Ηπείρου (Κάστρο Ιωαννίνων). Η εκδήλωση είναι μια κοινωνική διαδικασία για τους μαθητές και τις μαθήτριες που έχει στόχο την εξοικείωσή τους με το κοινό, αλλά και τη σύμπραξη με τους καθηγητές τους. Είναι μεγάλη η χαρά που θα βιώσουν τα παιδιά όταν οι γονείς και οι φίλοι τους θα παρευρεθούν εκεί γι’ αυτούς. Σας προσκαλούμε όλους λοιπόν να την παρακολουθήσετε. Οι υπεύθυνοι καθηγητές για την εκδήλωση είναι ο κ. Κασφίκης Δημήτρης, η κ. Κιτσούλη Ελένη και ο κ. Σηφάκης Κωνσταντίνος.

« Ένα τραγούδι- δυο γενιές» – Εκδήλωση γονέων – μαθητών

Την Κυριακή 14 Απριλίου 2024 και ώρα 18 και 30 μ.μ θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση με τίτλο « Ένα τραγούδι- δυο γενιές» στο ξενοδοχείο «DU LAC». Στo πλαίσιο των ατομικών μαθημάτων του Μουσικού Σχολείου, δημιουργήθηκε η ιδέα μιας μουσικής εκδήλωσης με ενεργή συμμετοχή των γονέων. Μια αφορμή για να έρθουν πιο κοντά μαθητές και γονείς/κηδεμόνες στο μάθημα της μουσικής, να γνωρίσουν τη σπουδαιότητα των συναισθημάτων που δημιουργεί, την αλληλεπίδραση με άλλους και με τα ίδια τα παιδιά. Το μήνυμα είναι ότι η μουσική ενώνει γενιές, συναισθήματα και σχέσεις. Υπεύθυνη καθηγήτρια για την εκδήλωση η κ. Κιτσούλη Ελένη.

Αφιέρωμα στον Δημήτρη Χατζή
Την Τρίτη, 16 Απριλίου 2024 και ώρα 19.00 μ.μ., στην αίθουσα του πολιτιστικού χώρου “Δ. Χατζής”, εκπαιδευτικοί και μαθητές του σχολείου μας θα τιμήσουν τον Δημήτρη Χατζή, συγγραφέα του βιβλίου “Το τέλος της μικρής μας πόλης”. Ο τίτλος αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για τον φετινό μαθητικό διαγωνισμό φωτογραφίας και ζωγραφικής «”Το τέλος της μικρής μας πόλης”. Μια καλλιτεχνική ματιά στο χτες, στο σήμερα, στο αύριο …», στον οποίο συμμετείχαν 20 σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Νομού Ιωαννίνων με 140 δημιουργίες μαθητών. Στην εκδήλωση, πλαισιωμένη από λόγο, μουσική και θεατρικό δρώμενο, θα απονεμηθούν τα βραβεία και οι τιμητικές διακρίσεις του διαγωνισμού.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!