«Δεν θα ξεχάσω την ανθρωπιά σας» – Το συγκινητικό ευχαριστώ πολίτη στους αστυνομικούς της Ιόνιας Οδού
Πολίτης ευχαρίστησε δημόσια δύο αστυνομικούς της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Ιωαννίνων που τον βοήθησαν να εντοπίσει το κινητό του στην Ιόνια Οδό, ξεχωρίζοντας κυρίως την υπομονή και την ανθρώπινη στάση τους.
Μια ιδιαίτερα συγκινητική ευχαριστήρια επιστολή προς τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Ιωαννίνων, Α.Κ. και Κ.Π., δημοσιοποίησε συμπολίτης μας, θέλοντας να αναγνωρίσει την άμεση ανταπόκριση και κυρίως την ανθρώπινη στάση τους σε μια δύσκολη στιγμή.
Όπως αναφέρει στην επιστολή του, έχασε το κινητό του τηλέφωνο πάνω στην Ιόνια Οδό και, μέσα στην αγωνία και την αναστάτωσή του, δεν γνώριζε πώς να κινηθεί. Με τη βοήθεια των δύο αστυνομικών, το κινητό εντοπίστηκε.
Ο ίδιος, ωστόσο, υπογραμμίζει πως αυτό που δεν θα ξεχάσει είναι ότι οι αστυνομικοί δεν περιορίστηκαν στο να τον καθοδηγήσουν, αλλά παρέμειναν μαζί του για αρκετή ώρα, αναζητώντας το τηλέφωνο και δείχνοντας, όπως σημειώνει, «υπομονή, κατανόηση και πραγματικό ενδιαφέρον».
Η αγωνία του ήταν ακόμη μεγαλύτερη, καθώς, όπως αναφέρει, στο σπίτι βρισκόταν η σύζυγός του μαζί με το μόλις 33 ημερών βρέφος τους.
«Μπορεί για κάποιους ένα χαμένο κινητό να είναι απλώς ένα αντικείμενο. Εκείνη τη στιγμή, όμως, για εμένα ήταν κάτι πολύ σημαντικό», σημειώνει χαρακτηριστικά, ευχαριστώντας τους αστυνομικούς όχι μόνο για την προσπάθεια που κατέβαλαν, αλλά κυρίως για την ανθρωπιά που επέδειξαν.
«Τέτοιες συμπεριφορές αξίζουν να αναγνωρίζονται και να λέγονται», αναφέρει, κλείνοντας την επιστολή του με ένα ειλικρινές «ευχαριστώ» για τον χρόνο, την υπομονή και την ανθρώπινη στάση τους.
Η επιστολή δημοσιοποιήθηκε από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ηπείρου, ως μια δημόσια αναγνώριση της προσπάθειας των δύο αστυνομικών.
Ακολούθησε το Epirusgate.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις
πηγή στη Google
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 252033