Για άλλη μια Χρονιά σας ευχαριστούμε θερμά όλους εσάς που ήρθατε κοντά μας και μας στηρίξατε στις προσπάθειες του Συλλόγου μας ΑμεΑ Κυψέλη και Κυψέλη – ΑΜΕΑ Ιωαννίνων .
Κοντά μας είχαμε τη χαρά να έχουμε και την κα Μερόπη Τζούφη Βουλευτή Ιωαννίνων Νέας Αριστεράς και την κα Βάσω Μέγα Δημοτική Σύμβουλο και Πρόεδρο της ΑΜΚΕ η Μέριμνα.
Το αγαπημένο μας Καλειδοσκόπιο με την απασχόληση των μικρών μας φίλων και με face painting έδωσε την παιδικότητα στην ημέρα που πάντα αγαπάμε.
Ευχαριστούμε θερμά την αγαπημένη μας Ειρήνη Τάσση και την κορούλα της για την καταπληκτική τους Κυψέλη, την Μαριλένα Σιαντούφη για τις δημιουργίες της σταθερά όλα τα χρόνια κοντά μας , την Τέρρυ Λιόντου μου, που στηρίζει κάθε μας προσπάθεια πάντα και όλα τα στελέγχη μας της Σ.Υ.Δ. ΑμεΑ Κυψέλη που ενέπνευσαν τα παιδιά μας και έφτιαξαν όλοι μαζι υπέροχα Πασχαλινά Δώρα μαζί μας .
Επίσης όλους όσους βοήθησαν για την ολοκλήρωση του με την βοήθεια τους.
Πολλά ευχαριστώ επίσης στην Μάνθα Μάντζιου και τους συνεργάτες τους για την διακόσμηση του Bazaar και τις δημιουργίες τους και τον φούρνο Αρτογεύση που δημιούργησε για εμάς υπέροχα μικρά κουλουράκια της Πασχαλιάς με σοκολάτα για τους μικρούς μας φίλους!
Και του Χρόνου με Υγεία, Χαρές και Φώτιση στα σπίτια μας !

 

 

 

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!