Έκθεση έργων των σπουδαστών του Εικαστικού Εργαστηρίου του Δήμου Ιωαννιτών στον Πολυχώρο «Δ. Χατζής»

Το Εικαστικό Εργαστήρι του Δήμου Ιωαννιτών παρουσιάζει έργα των σπουδαστών του στον Πολυχώρο «Δ. Χατζής», από 19 έως 30 Οκτωβρίου.

Έκθεση έργων των σπουδαστών του Εικαστικού Εργαστηρίου του Δήμου Ιωαννιτών στον Πολυχώρο «Δ. Χατζής»

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του epirusgate.gr στην Google

Το Εικαστικό Εργαστήρι του Δήμου Ιωαννιτών διοργανώνει την ετήσια έκθεση των σπουδαστών του από τη Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου 2026, στον Πολιτιστικό Πολυχώρο «Δημήτρης Χατζής».

Η έκθεση περιλαμβάνει έργα από όλα τα τμήματα του Εικαστικού Εργαστηρίου, δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες να γνωρίσουν τη δημιουργική δουλειά των σπουδαστών και να έρθουν σε επαφή με την εικαστική έκφραση μέσα από ποικίλες τεχνικές και προσεγγίσεις.

Η διάρκεια της έκθεσης είναι από 19 έως 30 Οκτωβρίου 2026.

Ώρες λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή: 18:00 – 21:00

Σάββατο: 10:00 – 13:00

Η επίσημη παρουσίαση των έργων θα γίνει την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου και ώρα 19:00.

Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στη Google