Το Τμήμα Παραδοσιακών Χορών του Δήμου Ιωαννιτών παρουσιάζει την Παρασκευή 7 Ιουνίου 2024 και ώρα 20:30, στο Πάρκο Λιθαρίτσια, στο κέντρο της πόλης, την ετήσια παράστασή του με τη συμμετοχή όλων των χορευτών του Τμήματος, αφιερωμένη στα 40 χρόνια δημιουργικής και βραβευμένης πορείας στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Την επιμέλεια και διδασκαλία έχουν οι εκπαιδευτικοί φυσικής αγωγής- δάσκαλοι χορού Νίκος Νούσιας και Βασίλης Ράπτης, με τη συνεργασία του Ηλία Γκαρτζονίκα, οι οποίοι επίσης συμπληρώνουν φέτος 40  χρόνια ως στελέχη του Τμήματος.

Το Τμήμα Παραδοσιακών Χορών Δήμου Ιωαννιτών αποτελεί πολύκεντρο δραστηριοτήτων, όπου εκτός του τομέα εκμάθησης εκατοντάδων χορών, τραγουδιών και δρώμενων από όλη την Ελλάδα, ενεργοποιείται εδώ και δεκαετίες, μεταξύ άλλων, στους τομείς διοργάνωσης σεμιναρίων χορού, θεματικών συναυλιών, συνεδρίων, θεματικών μουσικοχορευτικών παραγωγών και παράλληλων θεματικών εκδηλώσεων.

Έχει δώσει πάνω από 600 παραστάσεις στην Ελλάδα και στις τέσσερις ηπείρους της Γης.

Μεταξύ των διακρίσεων του ξεχωρίζουν τα πρώτο και τρίτο βραβείο σε φεστιβάλ στη Λιθουανία και ένα ρεκόρ Γκίνες. Συνεργάστηκε με όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς ενώ συχνή είναι η παρουσία του ενώπιον Προέδρων Δημοκρατίας, Πρωθυπουργών, Πατριαρχών κλπ.

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!